the main idm executive file is damaged. it's possible that it was infected with a virus IDM hatasının çözümü nedir?

1

 IDM de the main idm executive file is damaged. it's possible that it was infected with a virus  şeklinde bir hata alıyorum. " Tamam " tıklayınca IDM web sitesine yönlendiriyor. the main idm executive file is damaged. it's possible that it was infected with a virus  hatası sürekli ekrana geliyor bunu nasıl düzeltebilirim ? 

idm son sürüme güncelledim olmadı / bilgisayarda kurulu idm kaldırıp güncel olanı kurdum yine düzelmedi. 

ybaskin34 ybaskin34 (1440)
5 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    1

    the main idm executive file is damaged. it's possible that it was infected with a virus bu hata idman.exe dosyası değiştirildiğinde alınır.

    the main idm executive file is damaged. it's possible that it was infected with a virus anlamı, idm ana dosyası hasar görmüş.dosyaya virüs bulaşmış olabilir demek.

    idman.exe IDM'in ana dosyasıdır. Uyarıda idman.exe dosyasının değiştirildiğine dair bir uyarı. Bilgisayarında virüs yoksa bu hata genelde Crackli idman.exe dosyasında alınır. Aslında Tamam diyerek geçebilirsin. Program açılmaya devam edecektir.

    Crackli kullanıyorsan bu crackli indirdiğin site bunun için yama yapmamış demektir.  Katılımsız değil de başka sürüm bulursan sorun hallolacaktır.

    Malum sitelerden farklı bir sürüm indirsen bu hatayı almazsın. Hata seninle alakalı değil kurmak istediğin IDM'den kaynaklanıyor. Başka yerden indirmelisin.

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @hakan hocam peki sistem üzerinden müdahale ile düzeltemez miyiz ? ybaskin34 5 yıl önce
    • @ybaskin34 biraz araştırdım ama sistem üzerinden düzeltme yöntemine dair bir şey bulamadım. Başka yerden indirip yüklemeyi denemelisin hakan 5 yıl önce
    • @hakan Hım . Hocam iki yerden indirdim katılmsız olarak ama olmadı. Normal şekilde kurulum yapacak şekilde mi indireyim acaba ? ( full yapmak sıkıntı oluyor diye katılmısız kurmuştum. ybaskin34 5 yıl önce
    • @ybaskin34 baktım. Crack de sorun var. Senin yapabileceğin bir şey yok. IDM önlem almış. Bir süre sonra Crack olduğunu anlıyor. hakan 5 yıl önce

    0

    IDM'yi IOBIT Uninstaller ile sil sonra bu bilgisayarıma gir ve windows nereye kurulu ise oraya tıkla ve C:\ yazan yere C:\PROGRAMDATA yaz ve enter tuşna bas ardından regeditten de arat çıkan sonuçları sil sonra IOBIT in kalıntılarını sil ve yeniden kur IOBIT i

    darkcrak darkcrak (5158)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @darkcrak iobit uninstaller ile kaldırdım zaten ama çözüm olmadı.. ybaskin34 5 yıl önce

    0

    IMD'yi tamamen kaldır, Google'a "İnternet download manager full indir" yaz. Bu arada sen full sürümü değil IDM herhalde?

    ilkaybaki ilkaybaki (236)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @ilkaybaki full sürüm kullanıyorum ( katılımsız ). Tamamen kaldırıp tekrar kurdum olmadı.. Başka çözüm önerin nedir ? ybaskin34 5 yıl önce

    0

    IDM kalıntılarını tamamen temizlemen gerekiyor olabilir. Buradan IDM Cleaner  - IDM kayıt defteri temizleyici dosyasını (idmcleaner.bat ) indir ve sağ tuşla tıklayarak yönetici olarak çalıştır.

    Daha sonra indirdiğin IDM i kurmayı dene.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @murat hocam deneyip dönüş yapacağım.. ybaskin34 5 yıl önce
    • @murat hocam denedim malesef işe yaramadı yine aynı hata geliyor ekrana. ybaskin34 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol