THY kayıp eşya bürosu samsung galaxy s8 plus akıllı cep telefonlarını %90 indirimle satışa sundu mesajı gerçek mi?

0

Bu sabah telefonuma  Mehmet Kirli THY KAYIP ESYA BÜROSU SAMSUNG GALAXY S8 PLUS AKILLI CEP TELEFONLARINI %90 INDIRIMLE SATISA SUNDU SIPARIS IÇIN: https://cy.tc/kypesya B187  diye  mesaj geldi. Bu sms gerçek mi?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu tür mesajlar aldatmaca - scam olarak adlandırılır. Mesajda gelen linke tıklayın ve bu tür mesajlara inanmayın. Genelde kapıda ödeme ile yollanırlar. Ama kapıda ödemede kargo paketini ödeme yapmadan alamazsınız. Kapıda ödemenin bir anlamı yok anlayacağınız. 

    Link http://www.kayipesyaburosu.com.tr.catbot.top/ gibi bir adrese yönleniyor. Ama site engellenmiş bile.  Siz siz olun bu tür mesajlara inanmayın. Genelde gönderilen paketten sını savun, deterjan, salatalık gibi saçma sapan alakasız şeyler çıkıyor. Bazen de tuşlu galaxy s8 diye uyduruk bir telefon çıkıyor. Eğer şanslıysanız tabi bu telefon akıllı telefon filan değil 30-40 lik tuşlu çakma telefon.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Sabah bana 08:23 de mesaj atmışlar. Aynı mesaj.  https://arayankim.net/ sitesinde bana mesaj atan numarayı buldum yüzlerce yorum var.  Bence dolandırıcılar inanmayın. Ben siteye girdim baktım 199TL ye veriyorlarmış telefonu. Telefonun fiyatına baktım.  Samsung Galaxy S8 Plus hepsiburada sitesinde tam 4 bin lira. Mümkün değil 199TL ne 4000TL ne. Açık açık dolandırıcılık yapıyorlar.  İnanmayın bence.

      alivecan alivecan (337)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol