TorGuard VPN Hakkında

0

Merhaba Arkadaşlar TorGuard VPN aldım parayla ama bu vpnde AES-256 şifreleme yapınca sayfalar açılmıyor birde dnsleak sitesinde extended test yapınca ISP yani internet servis sağlayıcıyı google olarak gösteriyor benim de google ile aram pek iyi değil daha doğrusu hiç iyi değil çünki herşeyi kaydediyor güvenlik açısından sizce bu TorGuard'ı kullanayım mı yoksa yol yakınken para iadesini talep edip başka bi ürün mü alayın (VPN ürünü) teşekkürler şimdiden. bu arada siteniz neden ikidebir Phorm'a (Türktelekomun Casusluk yapması için anlaştığı firma) yönlendirmeye çalışıyor beni anlamış değilim.

feritarslan feritarslan (303)
9 yıl önce sordu

  • Yönlendirme uzmanim.net'ten kaynaklanmıyor, TT NET otomatik yapıyor o işlemi. Benim de başıma farklı sitelere girmek isterken geliyor. cemkara 9 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Parasız olanı neyi yapamıyorda paralısına ihtiyaç duyuyorsun?

TunnelBear:

Rawwr! Android için TunnelBear özel fiziksel konumunuzu tutar ve sevdiğiniz sansürlü veya engellenen web sitelerine erişim sağlar.

Özellikler 
• dünyanın her yerinden en sevdiğiniz web sitelerini Engeli 
• web siteleri ve online izci gelen özel konumunuzu tutun 
• Eğer Bear "tünel" Başka bir ülkeden gelen veri görselleştirme 
• Güvenle kamu Wifi kullanmak 
• Dost canlısı müşteri desteği 
Inanılmaz basit VPN uygulaması • Android telefonunuz veya tabletiniz için

TunnelBear VPN giderek çit ve izlenen internet üzerinde dijital arkadaşı olduğunu!

- - - - - - - - - - - -

TunnelBear hakkında söyleyerek Dünyanın en iyi haber siteleri nelerdir?

"Bizim favori VPN hizmetlerinden biri ..." 
-Lifehacker

"Ben de kullanım kolaylığı ile etkilendim ..." 
-Forbes

"En kolay VPN programları şimdiye kadar kullanılan ..." 
- TNW

"TunnelBear çok kolay-yapılandırmak arayüzü ile, daha tüketici dostu." 
-Macworld

"Yapmanız gereken düğmeyi çevirin olan" 
-Wall Street Journal

"En yararlı bir memeli, ..." 
-Yahoo Haber

Not: Başlangıçta aylık 500 Mb limit koyuyor. Daha sonra "TunnelBear kullanıyorum, sizde kullanın" muhtevalı bir twit atarak aylık limiti 1,5 Gb'a yükseltebiliyorsun.

Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Edit: Bir foruma yazmıştım, buraya aktarayım.

Android'de "parayı kurtarmanın" yolları!

Google Play'den uygulama aldınız ama çalışmadı veya beğenmediniz. İşte paranızı kurtarmanın yolları!

Bütün dünyada arızalı veya beklendiği gibi çalışmayan ürünler, geri iade edildiği firmalar tarafından ya değiştirilir, ya da ücreti geri ödenir. Firmalar kötü izlenim bırakmamak için bunu genelde gönülsüz de olsa hemen yaparlar.

Ama iş Google'ın Android uygulama marketi Google Play'e gelince işler biraz değişiyor.

İlk 15 dakika

Eğer satın aldığınız uygulamayı beğenmediyseniz, çalışmıyorsa veya istediğinizi yapmıyorsa, satın aldığınız ilk 15 dakika içinde ürünü iade edip, paranızı geri alabiliyorsunuz. Bu süre eskiden 24 saatti ama 3 sene önce bunu 15 dakikaya düşüren Google, bu sürenin uygulamayı denemek için yeterli olduğunu düşünüyor. Google çalışanları oyunları 24 saat oynadıktan sonra geri iade edilmesini istemiyordu belli ki.

Para iadesi almak istiyorsanız, 15 dakika içerisinde telefonunuz veya cihazınızda Google Play'e girip, Uygulamayı seçip orada "GERİ ÖDEME YAP" düğmesine basmalısınız. 15 dakika geçtiğinde göreceğiniz tek seçenek yazılımı kaldırma düğmesi.

Google'ın politikasında bariz problemler var. En basitinden bir şeyle meşgulseniz veya o anda telefonla görüşüyorsanız, veya oyun gibi büyük dosyaları indirmenin oldukça uzun sürebileceği operatör hattındaysanız, bu 15 dakika uçup gidiyor.

Ama yine de,15 dakika sonra bile yapabilecekleriniz var..

Geliştiriciden Geri Ödeme

Google, 15 dakika geçtikten sonra geri ödemeyi geliştirici firma ile çözümlemenizi öneriyor. Bunun başarıyla gerçekleşmesi ise, geliştirici firmanın  ve geri ödeme isteme nedeninize bağlı.  Bazı geliştiricilerin para koparmak için bazı uygulamaları geliştirdiği de bir gerçek. O yüzden satın almadan önce yorumları okumanızı öneririz.

Bir geliştiriciden ücret geri ödemesi istiyorsanız, öncelikle onun iletişim bilgilerine ulaşmanız gerekiyor. Bu bilgiler uygulamanın Google Play Store sayfasında bulunuyor. Geliştiriciye doğrudan e-posta atabilir veya web sitesindeki geri ödeme kurallarını okuyarak iletişime geçmeye çalışabilirsiniz.

Yine mi olmadı? Son çareler..

...Ve son çareler

Bazı özel koşullarda Google geri ödemeyi kabul edebilir. Bir kaç müşteri hizmeti sayfasını geçerek buna da ulaşabilirsiniz. Biraz uzun süren bir seçenek de olsa,  "Google Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi"nin 3.4 no'lu maddesine göre ilk 48 saatte çalıştırılmayan uygulamarı geri ödeme maddesi bulunuyor.

3.4 Özel Geri Ödeme Koşulları: Market üzerinden Ürün dağıtımınızın tabi olduğu şartların uygulanması hariç olmak üzere, Ödeme İşlemi Yapanın geri ödemelerle ilgili standart şartları ve koşulları tatbik edilecektir.

Alıcı tarafından önizleme yapılabilen ürünler (ör. zil sesleri ve duvar kağıtları): Ücret iadesi işlemi yapılması gerekmemekte veya buna izin verilmemektedir.

Alıcı tarafından önizleme yapılamayan ürünler (ör. uygulamalar): Alıcının satın alma tarihinden sonra 48 saat içinde ücret iadesi talebinde bulunması durumunda, Google'a alıcıya Ürün'ün tam ücret iadesini yapma konusunda yetki vermektesiniz.

Google'dan geri ödeme işlemine başlayabilmek için Google Play hesabınıza girip, sağ üstteki menüden "Siparişimlerim" kısmına girerek, uygulamanızı bulun. Uygulamanın yanındaki menüden Sorun Bildirin'i seçin.

Bir sonra gelecek ekranda henüz Türkçe'ye çevrilmemiş "I'd like to request a refund" seçeneği seçin ve neden geri iade istediğinizi yazın ve Gönder'e basın.


Hiç bir şey işe yaramazsa..

Daha sert tedbirler almanız gerekecek, öncelikle kredi kartı ve bankanıza başvurarak paranızı geri iade edebilecek yolları öğrenin. Tek yapmanız gereken bunun satış anlaşmasına ters olduğunu veya ürününüzün arızalı olduğunu beyan etmek. Sorunu çözmek için hangi yollara başvurduğunuzu izah edebilirsiniz. Büyük kart markalarının 120 güne kadar iade seçenekleri bulunabiliyor. Ama yine de siz bu seçeneğin özellikle ülkemizde biraz sorunlu olabileceğini de hatırlayın.

Sonuç olarak..

Çalışmayan bir Android uygulamasında geri ücret iadesi bir hayli başınızı ağrıtabilir. Tavsiyemiz ise gerçekten tanımadığınız, yorumları değişik kaynaklardan okumadığınız veya deneme sürümü olmayanları satın alırken çok dikkatli olmanız..

 

 

 

 

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce cevaplandı

    2

    selam   çok çeşitli vnp poroğramları var  ben bu konudaa  epyy birr araştırmaa yaptım her vnp  poroğramı  oyun site sunucusuna  bağlamanıyor  BarT.vnp 20  sunucu  değiştirebiliyor  birde hızlı bağlanıyor  tavsiye ederimm kendi sitesinden indirin ücretsiz olarak

    emir38 emir38 (-4995)
    9 yıl önce cevaplandı

    • yok kardeş accayip zor testlere tuttum en iyi denilen VPNleri ve ücretsiz olanları HMA haric neden dersen onu kafadan eledim çünki 30 gün log tutuyor ha kullamışım vpn ha kullanmamışım bişe farketmez yaklaşık 10 tane VPN servisi test ettim IPVanish ve Private Internet Access Bütün Testlerden Başarı ile çıktı En dandiği Torguard çıktı daha testimin 3'üncü aşamasında eledim . bnde IP vanişshi tercih ettim.Private IA de iyi ama sunnucusu az. feritarslan 9 yıl önce

    -1

    kardeş ben bu torguard'ı iade etmek istiyorum neyapmam lazım DNS sızıntısı var hemde accayip müşteri hizmetlerine yazdım 1 saat sonra geri döndü bana diyoki google DNS kullan bnde dedimki dalgamı geçiyon ben google dan kaçmaya çalışıyorum zaten adam bana google DNS kullan diyor ayrıca adamların sunucuları tamamıyla google'a ait google dan almışlar sunucularını ne saçma bi vpn hizmeti yaaw para iadesini nasıl şeyapcam profil karışık biraz anlamadım tam =)
    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Üstteki mesajıma ekledim. temmuz 9 yıl önce
    • Senin sorduğun soru ve sorulara uygun cevap bumu? Yine cevabınıda kendin buldun herhalde ama ben anlamadım. :-) temmuz 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol