TP LİNK AĞ ADAPTÖRÜ İLE BAĞLANMA SORUNU

0

Yeni TP link markalı bir adaptör aldım. Kablosuz ağı buluyor bağlandı gösteriyor 1 dakika sonra kayboluyor üstelik diğer ağlarda listeden siliniyor ve bir daha gelmiyor. Yardım edebilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim 

2kaniscoming 2kaniscoming (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Driver problemi olabilir (Hatalı yükleme veya uyumsuzluk). Kaldırarak yeniden yüklemelisin ve gerekirse (tam sonuç alamazsan) update etmelisin.

    Problem çözülmüyorsa;

    1- Modem arabiririmi Kablosuz Bağlantı ayarlarında kablosuz bağlantı kanallarını değiştir. En çok kullanılan ve en iyi bağlantı sağlayan kanallar 1-6 ve 11 numaralı kanallar olsada bütün kanallar tek tek denenmeli, en iyi bağlantı sağlayanda karar kılınmalı (Evdeki eşyalar ve elektrikli aletlerin durumlarına göre değişebiliyor).

    2-Bilgisayarında Ağ Paylaşım merkezini aç ve Kablosuz Bağlantını tıkla. WiFi Durumu arabirimi açılacak.Orada özellikleri tıkla. Açılan WiFi Özellikleri arabiriminde Yapılandır düğmesini tıkla ve açılacak arabirimde Güç Yönetimi sekmesini açarak oradaki "Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" başındaki onay işaretini (tık'ı) kaldır.

    Birde bunları dene bakalım.

     

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Usta driveri tp link'in kendi sitesinden indirip kurdum. Güncel ibaresini de aldım. Hatta internet bağlantım oldu 2 dakika boyunca ancak 2 dakikanın sonunda tekrar internet ve liste gitti. :/ 2kaniscoming 9 yıl önce
    • Mesajımı editledim. Yeniden bak. temmuz 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol