Trendmicro nedir? Trendmicro nasıl kullanılır?

1

Trendmicro nedir? Trendmicro ne işe yarar?

Trendmicro nasıl kullanılır?

Trendmicro nereden indirilir?

Trendmicro ücretli bir program mı? Trendmicro Full nereden indirebilirim?

darkcrak darkcrak (5158)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Trendmicro nedir?

    Trendmicro, bilgisayarınıza bulaşan virüsleri ve daha önceden bulaşmış virüsleri temizlemenize yardımcı olur. Bilgisayarınıza daha bir uygulama yüklerken veya indirdikdikten sonra size virüs olup olmadığını söyler yani virüs ise sizi uyarır ve karantinaya alır. Eğer bilgisayarınıza bir sürü korsan veya cracklı programlar yüklüyor iseniz ve fidye virüsünden korkuyorsanız korkmanıza gerek yok çünkü Trendmicro'da dosyalarınızı korur yani dosyalarınızda kalkan oluşturur ve fidye virüsünün dosyalarınıza bulaşmasını engeller tabii bu özelliği aktif ederseniz. Ayrıca şu virüsleri bulma konusunda da iyi: Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi virüslerden sizleri korur ve bu virüsleri siler veya bilgisayarınıza bulaşmadan sizi uyarır ve karantinaya alır.

    Trendmicro ne işe yarar?

    Bir uygulama yuklediğiniz zaman ilk olarak o programı tarar ve virüs olup olmadığını kontrol eder ama eğer virüs ise sizi direk uyarır ve direk karantinaya yollar çünkü cihazınıza zarar vermemesi için ama siz isterseniz karantinadan çıkartabilirsiniz ama tavsiye etmem. Gerçek zamanlı koruması sayesinde sizin girdiğiniz web sitelerini tarar ve eğer size zarar verebilecek bir site ise o siteyi direk engeller veya uyarır ek olarak bilgisayarınıza indirdiğiniz zararlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller ve sizleri virüslere karşı korur.

    Eğer daha önceden antivirüs programı kullanmadıysanız veya Trendmicroyu kullanmadıysanız Android, IOS, Mac ve Windows cihazlarınızıda virüslere karşı koruyabilirsiniz.  Trenmicro virüslere karşı postansiyel olarak istenmeyen yazılımlara karşı ve fidye virüslerine karşı bilgisayarınızı korur ve dosyalarınızı güvence altına alır.

    Trendmicro ücretli bir program mı? Trendmicro Full nereden indirebilirim?

    Trendmicro yazılımının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz fakat deneme süresi bittiği zaman sizden lisans almanızı isteyecektir yani bu deneme süresince bu programı eğer beğendiyseniz lisans satın alabilirsiniz.

    Trendmicro Maximum Security:

    Şu anki fiyatı 500TL ama bu versiyon ile Android, IOS, Mac ve Windows gibi cihazlarınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz ve 5 cihaza kadar koruma sağlıyor bu sürümde.

    Eğer satın almak istiyorsanız buraya tıklayın!

    Peki nereden indirecem?

    Trend Micro Maximum Security'ı indirmek için tıklayın

    Trendmicro nasıl kullanılır?

    1. İlk olarak Trendmicro'yu indirelim. Tıkla
    2. Ardından kurulumumuzu yapalım zaten kurulumu kolay.
    3. Kurulumu yaptıktan sonra uygulamayı açalım ve Tara'ya tıklayarak virüs tarayalım.

    Trendmicro'yu kullanmamızı öneririr misin Darkcrak:

    Bir çok antivirüs programını kullanıp deneyimleyip önermemde fayda var ayrıca daha önceden hiç kullanmamıştım ama ilerleyen aylarda konuyu güncellerim memnun kalırsam.

    darkcrak darkcrak (5158)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol