TRTL Coin Wallet uygulamasından kripto para borsasına TRTL Coin nasıl yollanır?

0

TRTL Coin Wallet uygulamasında biriktirdiğim TRTL Coin'leri dönüştürmek istiyorum, hangi borsayı kullanmalıyım? Ve bu işlemi nasıl yapacağım?

hydra hydra (3800)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    TRTL Coin Wallet'taki TRTL Coin'lerinizi kripto para borsalarına atmak kolay. Ancak dikkat etmeniz bir husus var. O da direkt olarak TRTL Wallet'ınızı kullanarak atamıyor olmanız. Eğer atarsanız eyvah! Bu yüzden Payment ID denen ID'yi de kullanacağız. Kafanız karışmış olabilir o yüzden adım adım ilerleyelim.

    Öncelikle kullanacağımız kripto para borsası KuCoin. Bunun sebebi bilindik olması ve TRTL Coin'in her borsada bulunmaması. Eğer Binance'da TRTL Coin olsaydı orayı kullanacaktık. KuCoin'e aşağıdaki ulaşabilirsiniz. Yine yasal uyarıyı yapayım; 18 yaş üstü olmanız gerekiyor. KuCoin yerine başka TRTL Coin içeren borsaları kullanabilirsiniz. Payment ID'ye dikkat edin başta belirttiğim gibi.

    Siteye üye olduktan sonra aşağıdaki adrese gidin.

    • https://www.kucoin.com/assets/coin/TRTL

    Bu sizin TRTL Coin cüzdan adresiniz ve Payment ID'niz.

    Şimdi Wallet uygulamasını açalım. Aşağıdaki gibi Send kısmına gelelim. Öncelikle Node Fee kısmının düşük olduğundan emin olun yoksa boş yere fazla TRTL Coin'iniz gitmesin. Sağ üstteki çark simgesine tıklayarak ayarlayabiliyorsunuz sunucuyu.

    Şimdi Yapmamız gereken Send to yazan kısma yukarıda anlattığımız üzere TRTL Coin adresinizi yazıyorsunuz. Amount to Send kısmına göndermek istediğiniz TRTL miktarını giriyorsunuz. Payment ID ise her ne kadar Optional olsa bile girmeniz zorunlu. Yine Cüzdan adresiniz altında yazan Payment ID'yi yazıyorsunuz. Deneme amaçlı 1000 TRTL yollayın eğer her şey yolundaysa daha fazlasını yollarsınız.

    Yukarıdaki gibi yaptıktan sonra Send butonuna basıyoruz.

    Son bir kontrol için aşağıdaki gibi bir ekran beliriyor. Burada yanlışınız var mı yok mu diye tekrar kontrol edin. Fee kısmı transfer ücreti. Her şey doğruysa Send it tuşuna basın.

    Eğer her şey normal ise hesabınızda olacak TRTL. Ancak Node Fee ne kadar düşükse o kadar uzun sürüyor.

    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol