Ttnet sıkıntısı internet kesilmesi

0

Evde ttnet var.Ne zaman internete bağlansam 1 dk liğine internet yokmuş gibi oluyor.Evdeki her cihaz da buna dahil.Sadece 1 dk değil interneti kullanırkende aynı sorun oluyor.Sıklıkla bu siteye ulaşılamadı diyor.İnternet erişimi gidiyor 2 dk sonra geri geliyor.Sorunun modemden kaynaklı old. sanmıyorum çünkü 2 tane modem kullandık 2 sindede aynı şey oluyor.Sorun bağlantılarda olabilirmi?

selocan787 selocan787 (107)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Evet sorun hattınızla ilgili gibi duruyor.Türkiye'de sizin sorununuzu yaşayan pek çok kullanıcı mevcut.Eğer altyapınız zayıf ve stabil değilse bu gibi sorunları devamlı olarak yaşayacaksınızdır.Aşağıda uzmanim.net üzerinde açılan Hattımın desteklediği maksimum hızı nasıl öğrenirim isimli konuyu ziyaret edin.Orada hat kalitenizle ilgili alabileceğiniz hızı öğrenebilir ve şuanki hızınızla karşılaştırma yaparak bir çıkarım yapabilirsiniz.Bu da sorununuzu anlamınıza ve çözmenize olanak sağlayacaktır.

    Hattımın desteklediği maksimum hızı nasıl öğrenirim?

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Aynı sorun bende de var. Özellikle sabah saatleri bir kaç kez modemi kapatıp açarak çözebiliyorum.  Bu tür sorunları sadece biz yaşamıyoruz. TTNET alt yapısı bu tür sorunlara sebep oluyor.  En iyi modemi de kullansanız bu tür sorunlar maalesef oluyor.

      Hatta zaman zaman internet inanılmaz yavaşlıyor.  ADSL teknolojisinde normalde size 16 Mbs hız veriliyorsa bu sadece size aittir. Yani kullanıcının yoğunluğu sizi etkilemez. Fakat bu durum TTNET'te maalesef böyle işlemiyor. 

      Modeme gelen kablolarda herhangi bir ek, oksitlenme yoksa, bundan eminseniz yapabileceğiniz bir işlem yok. TTNET'i arasanız da, servise gelseler de sorunun çözüleceğini düşümüyorum açıkcası

      alattin alattin (16984)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol