"Tüm dosyalara erişim" izni ve antivirüs programları

0

Malwarebytes virüs programı tarama yapmak için erişim izni istiyor. Bunu seçmeden devam etmiyor. Malwarebytes yüklemeden önce Dr. Web yükleyip taratacağımda da istemişti kapalı olsa da taradı,sonrasında kaldırdım. Malwarebytes bu şekilde çalışmıyor sanırım açmak mı lazımdır? Bir de Kaspersky ve Ccleaner için ne diyorsunuz

tutor tutor (17)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba,

    Eğer ki googleplay yada app store uygulamalarının birinden indirdiyseniz ve bilinen bir marka ise(yazdıkların gibi) erişim iznini vermen gerekiyor. Çünkü dosya erişimi vermezsen dosyaları göremez ve doğrulayamaz. Malwarebyte uygulamasını kullanmanı öneririm. %80 ihtimalle doğru sonuç çıkartıyor. Ccleaner ve Kaspersky hakkında yorum yapmak gerekirse, Ccleaner önbellek temizlemede çok yararlı bir uygulama ama çoğu akıllı telefonda default olarak gelen önbellek temizleme uygulaması zaten mevcut. 3.parti yazılımlara gerek duymazsın. Kaspersky da yıllardır olan ve gerçeklik oranı yüksek olan malware uygulaması, hem web siteleri için hem de local olarak güven veriyor. 

    Özet olarak ve soruya yanıt olarak şunu söyleyebilirim ki, erişim verilmeyen antivirüs uygulamaları sadece alan kaplar başka bir işe yaramaz. Sanırım cihazınız android, o uyarı işletim sisteminin güvenlik uyarısıdır, haber verme amaçlı oluşturulmuştur.

    astrayos astrayos (141)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol