Tüm dosyalarımın uzantısı NQHD oldu. NQHD virüsünün çözümü var mı?

0

https://www.youtube.com/watch?v=W8lwgkVIaTE videonuzu izledim. COMV virüsü hakkında. Bende aynı sorun NQHD olarak kendini gösterdi ve Emsisoft decryptor çözüm olmadı. Hiç karşılaştınız mı ve çözüm buldunuz mu? İyi çalışmalar...

metinbuzruc metinbuzruc (1)
2 yıl önce sordu

  • bu linkteki programı indirdim ben ve tüm fotoğraflar videolar geri geldi https://www.emsisoft.com/ransomware-decryption-tools/stop-djvu erenaks2861 2 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Aynı sorun bende de nqhd olarak var, bi yerde hala bunun şifresinin çözülmediği şeklinde bir yazı okudum o eklenene kadar şifreli dosyaları bir harici diske aktarıp şifresi çözdüldüğünde düzeltme imkanımız olabilir mi ?

nfd0 nfd0 (1)
2 yıl önce cevaplandı

    0

    Şuan için NQHD virüsünün fidye ödemek dışında bir çözümü yok. Ancak ilerliyen zamanlarda virüs için bir çözüm bulunabilir. Çözüm bulunana kadar dosyalarınızı bir belleğe atıp orada bekletebilirsiniz. 

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      nqhd bu uzantı STOP DJVU fidye virüsü uzantısıdır. Şuanda bilinen bir çözümü dünya genelinde yoktur.

      Emsisoft yazılımı sadece Offline olarak şifrelenmiş dosyaları çözebilir. Fakat bunun için de Offline Key anahtarının Emsisoft yazılımına eklenmiş olması gerekir.  nqhd yeni bir varyant.  

      Kötü bir haber daha vereyim. Uzun süredir yeni varyantlar ile ilgili bir çözüm bulunamıyor. İlerde de bulunacak gibi görünmüyor.

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol