Tumblr karanlık mod nasıl aktif edilir?

0

Tumblr dark mode nasıl açılır?

Tumblr karanlık tema nasıl kullanabilirim?

Tumblr gece modu nasıl yapılır?

bl4lev bl4lev (790)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Tumblr, içerisinde resim, hareketli gif olmak kaydıyla milyarlarca paylaşımı içerisinde barındıran farklı, yenilikçi kullanımı basit bir blog tarzi sosyal ağ sitesidir

     

    Gece modu ne işe yarıyor?

    Gece modu son zamanlarda mobil cihazlara gelmiş önemli bir özellik bu özellik sayesinde geceleri telefon ışıkları gözünüzü almaması için ve uyku sırasında uyku kaçırmaması için tercih ediliyor.

     

    Android karanlık mod nasıl aktif edilir?

    1. İlk olarak giriş yapıyoruz ve gülen yüz iconu görüyoruz onun yanında kafa şeklinde login iconu olacaktır parmak uçuyla dokunun ve kendinizin blog profiline yönlendirileceksiniz yukarı kaldırıyoruz çark şeklinde yine bir icon göreceksiniz oraya dokunuyoruz ve ayarlara giriş işleminin tamamladık.
    2. Genel ayarlar bölümüne dokunarak açıyoruz ve giriş yaptık yüklemek & indirmek yazan yerin üst tarafında renk paleti yazan bölüme dokunun ve giriş yaptık renk paleti bölümüne karanlık mod yazdığını göreceksiniz biraz heyecandan sonra karanlık mod yazan yerin yanındakı yuvarlak kutucuğu onaylayın ve artık karanlık moda geçtiniz tebrikler.

     

    İos karanlık mod nasıl aktif edilir?

    Android işlemindeki gibi aynı yollar üzerinden aktif edebiliyorsunuz paleti değiştir veya renk paleti yazabilir tabiki genel ayarlar bölümünde olacaktır

    https://www.youtube.com/channel/UCmubYNW4ytha2Qzx2uTNZdA/videos

    bl4lev bl4lev (790)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol