Türk telekom düşük hız

0

Türk Telekom kotasız internet hızı 20 Mbps den 7 Mbps ye düştü 1 haftadır aynı hizda bunun bir cozumu yok mu!

alperengulden12 alperengulden12 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    AKN Olabilirmi? Kotayı doldurduysan 24 Mbit kullanımlı tarifelerde (16 Mbit üzeri ve 24 Mbit'e kadar tarifelerde) 8 Mbit'e düşürülüyor (02-08 Saatleri arası hız eskisine yükseliyormu, bakmalısın).

    Kablosuz bağdaştırıcı sürücüsü güncellendiyse (kendiliğindende güncellenebiliyor) ondanda olabilir (Benim başıma gelmişti). Eğer böyleyse "sürücüye geri dönmek" gerekecektir (Sürücü özellikleri arabiriminden yapılır. Veya sürücü tamamen kaldırılır ve daha sonra eski/önceki sürücü yeniden yüklenir).

    Bir ihtimalde son birkaç günden beri genelde bir takım internet ve bağlantı problemleri yaşanıyor, onunlada alakalı olabilir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      @temmuz hocamın dediği gibi ilk olarak AKN yi geçip geçmediğinizi kontrol edin.Çünkü AKN değeri 16 üzerinden sonra 8 mbite düşmekte ve buda sizin söylediğiniz hızlarla eşleşiyor.

      AKN yi geçmediğiniz halde hızınıda düşüklük olduğunu düşünüyorsanız hat değerlerinizde bir sorun olabilir.Buradaki konudan hat değerlerinizin ne olduğunu ve hattınızın aldığı hızı, maksimum alabileceği hızı gibi soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol