Türk Telekom roket servisi neden yavaşladı?

0

Türk Telekom Roket Servisi Neden Yavaşladı ?

turansmsk10 turansmsk10 (-78)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    TT Roket servisi, TT'nin sadece FIBERNET kullanıcılarına sunduğu ücretsiz bir hizmet. Aynı takvim ayı içerisinde yalnızca bir defa kullanılabilen roket servisi, hızınızı 24 saatliğine 100 megabit yapıyor. Fakat eğer varsa kotanız veya adil kullanım kotanızdan muaf sayılmıyorsunuz.

    Yani örneğin 100 GB'lik 35 megabit FİBERNET Paketini kullanıyorsunuz diyelim. 75 GB'a ulaşmışken ayın 20. günü bu hizmeti kullandınız. Ve o gün içerisinde 100 GB veri indirdiniz. 24 saat sonra hızınız eski haline yani 35 megabite dönmez 3 megabite döner. Çünkü TÜRK TELEKOM Roket ile adil kullanım kotanızı Roket aşamasında iken yediniz. Ayın son 10 gününü bu şekilde geçirmek zorundasınız. Bu yüzden ben bu hizmeti ayın son günleri veya son gününde, AKK'a yakalanmadan kullanmanızı öneriyorum. Çünkü bu şekilde Roket'i aktifleştirdikten sonra 24 saat geçtiğinde roket bitecek bitmesine ama yeni aya da girdiğinizden 3 megabit yerine kendi hızınıza geri döneceksiniz. Yani ayın son günü istediğiniz kadar dosya indirin, herhangi bir kaybınız olmayacak.

    Fakat adil kullanım kotasına yakalandıktan sonra ( 3 megabite düştükten sonra) bu servisi kullanıp hızınızı 24 Saatliğine 100 megabite çıkarabiliyorsunuz.

    Online İşlem Merkezi veya SMS ile aktifleştirebilirsiniz.
     

    turansmsk10 turansmsk10 (-78)
    7 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol