Türk Telekom TEKSIFRE değişimi

0

merhaba Türk Telekom TEKSIFRE değişimi kaç haneli olmalı büyük küçük harf varsa kaç tane büyük kaç tane küçük harf olmalı bilmediğim için ben 123456fb yapıyorum Yeni şifre kurallara uygun değil. uyarısı geliyor yardımcı olabilirmisiniz Türk Telekom online işlemlere girdiğimde eposta şifremi girip yukarıda sekmede erişim izni yok çıkıyor

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

     

    Yeni Şifre alanı en az 8 en fazla 15 karakter olabilir.

    Küçük - büyük harf, rakam yada özel karakterler içermelidir.

    Ardaşık (birbiri ardına) tuş dizini içeremez (qwertyu, 123456 gibi olamaz).

    Tekrarlı 3 rakam yada harf içeremez.

    Bir önceki şifre olamaz

     

    Mesela ne olabilir? 

    Mesela emrahylzFB20 olabilir.

     

    TekŞifre’mi unuttum, ne yapmalıyım?

    TekŞifre’nizi unutmanız halinde Kullanıcı Adınızı (e-posta adresiniz) ve TekŞifre’nizi girdiğiniz giriş sayfasındaki "Şifremi Unuttum" (tıkla) sayfasına gitmeniz ve TekŞifre kullanıcı adınızı (e-posta adresinizi) yazarak «Gönder» butonuna tıklamanız gerekmektedir.

    Dilerseniz, Türk Telekom İnternet Hizmetleri için kayıtlı olan cep telefonu hattınız üzerinden SMS göndererek de TekŞifre Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz. Bunun için, mesaj alanına TEKSIFRE yazın, bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI, TEKŞİFRE KULLANICI ADINIZI, INTERNET HİZMET NUMARANIZI ya da başında sıfır olmadan SABİT TELEFON NUMARANIZI yazıp 6606'ya mesaj gönderin. TekŞifre’niz SMS olarak cep telefonunuza yeniden gönderilecektir.

    TEKSIFRE (boşluk) TC Kimlik No6606' ya SMS gönderin.

    TEKSIFRE (boşluk) Kullanıcı Adı

    TEKSIFRE (boşluk) İnternet Hizmet Numarası

    TEKSIFRE (boşluk) Sabit Telefon Numarası

    * 6606’ya gönderilen kısa mesajlar, kullandığınız GSM operatörünün tarifenize göre belirlediği 1 kısa mesaj bedeliyle operatörünüz tarafından ücretlendirilir.

    TekŞifre’mi nasıl değiştirebilirim?

    Şifreniz, TekŞifre üyelik işlemlerinde girmiş olduğunuz şifredir. TekŞifre Kullanıcı Adı ve Şifrenizle giriş yaptıktan sonra; 'Üyelik Bilgilerim' sayfasında 'Şifre Değiştir'e tıklayınız. Açılan sayfada mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi girerek, TekŞifre’nizi değiştirebilirsiniz.

     

    Edit:

    Türktelekomda kayıtlı eposta ve şifre olmalı. Eğer daha önce tek şifre almadıysan haliyle tek şifre değişimi diye birşeyde olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam bu hususla alakalı daha öncede bir konu açmış ve sormuştun. Şimdiki konuda başlık olarak ".. tekşifre değişimi" yazdığına göre herhalde artık tekşifren var sanmıştım. Ama hala hallemedin galiba bu problemini. Eğer hala tekşifren yoksa ilk olarak mesajlarımızda ve türktelekomun sayfalarında gösterilen yollardan giderek bir tekşifre almalısın. Sonra bu şifreyi istediğin şekilde değiştirebilirsin.

    Fakat türktelekom tekşifresi alabilmek için mutlaka ADSL hattının yapılan mukavelesinde imzası bulunan türktelekom abonesi olmalısın. Eğer ailede bir başkasıysa türktelekom abonesi, tek şifreyide ancak o alabilir. Yada onun TC kimlik numarası ve gereken diğer bilgileri girerek sende alabilirsin.

    Anlaşılmıştır sanıyorum.

    TekŞifre Yeni Üyelik (tıkla)

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    0

    Türk Telekom Tek Şifre almak mı istiyorsunuz? 

    TekŞifre almak için, kayıtlı cep telefonunuzdan TEKSIFRE (boşluk) TC Kimlik No'yu ekleyerek 6606'ya SMS göndermeniz yeterli olur. Daha sonra size SMS olarak TekŞifreniz gelir.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol