Türk Telekomda taahhütüm bitti bu ay yeni pakete geçsen mi beklesem mi?

2

Türk Telekom 24 mbps 75 gb Akn olan hipernet limitsiz paketini kullanıyorum Kasım ayında taahhütüm bitti Çevremde bazıları ocak ayında paketlerin tamamını gördükten sonra geç derken bazıları taahhütlü olarak biran önce geç gelecek aydan itibaren bu fiyatlar da paket bulamazsın deniyor sizce ocak ayını beklemelimiyim yoksa bu ay içinde Akn'li bir pakete geçsem mi?

lion lion (595)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Benim şahsi fikrim şimdi paket fiyatlarına bak. Eğer kullandığın paket ile aynı fiyat ve şartlarda paket varsa taahhütü yenile. Böylelikle fiyat konusunda kendini garabtiye almış olursun.

    Geçenlerde Türk Telekom tarafından arandım. Taahhütüm devam ettiği halde bana iki farklı tarife önerdiler.  Fiyatlarda şimdi ödediğimin iki katı civarındaydı. İlk aramada geçmem zorunluymuş gibi konuştular. Ben taahhütüm devam ediyor dediğim de "tamam o zaman" diyerek kapattılar. Ben eğer bunun bilincinde olmasaydım, kotasız diye aynı paketi bana iki katı fiyata satacaklardı. Sanırım şanslarını deniyorlar ve bilinçli olmayan tüketiciyi yeni paketlere ücreti yükselterek geçiriyorlar. Ben taahhütün farkında olmasaydım onlara tamam deseydim bi anda iki katı para ödemeye başlayacaktım. 

    Türk Telekom 2019 yeni paket fiyatlarını açıkladı. Fiyatlar ikiye katlanmış durumda. Bu durumda ben senin yerinde olsam mevcut paket fiyatlarına bakar eğer uygun bir tarife varsa taahhütlü olarak geçerdim.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      1

      @murat  Benzer bir telefon araması bana de geldi. "Bölgeniz de Superonline ve TTNET hizmet vermektedir. .. Paketler mevcuttur hangisine geçmek istersiniz diye". Ben de bana özel bir arama sanmıştım. Vaktim yoktu çok dinleyemedim, kapattım.

      Türk Telekom 2019 fiyatları açıklandı: Türk Telekom kotasız internet paket fiyatları 2019 buradan kontrol edebilirsin. Şuan eski paketlere abone kabul ediyorlarsa bence eski paketten taahhütlü devam et. 2019 fiyatları biraz sıkıntı çıkartacak cinsten. 

      Açıkcası ben kotalı ve eski fiyatlara razıyım.

       

      hakan hakan (15409)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol