Türkçe Yamacı sitesi güvenilir mi?

0

TurkceYamaci.com sitesinden bir Türkçe yama indirdim. Kurulumu yaptım ama oyun Türkçe olmadı. Bu yamayı yüklediğimden beri'de fandan aşırı ses gelmeye başladı. Daha önce turkceyamaci.com sitesini kullanan var mı? Sitenin adresi bu: https://www.turkceyamaci.com/

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Bir kaç gündür Türkçe yama sitelerini inceliyorum. Neredeyse tamamı coin miner yazılımları içeriyor ve yama ile alakası yok. Bu sitede bunlardan biri.  Yükleyeceğin yazılım coin miner yazılımı olacaktır. 

    Bu siteden monero madenciliği yazılımı bulaşıyor. Virüs değil ama zararlı yazılım. bilgisayarını aşırı derecede yavaşlatacaktır.

    alattin alattin (16984)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Güvenilir değil diyorlar. Çeviride OyunÇeviri'yi kullanın. Senin için bir tane Türkçe yama indirdim ve MalwareBytes ile Kaspersky'ı kullanarak tarattım. MalwareBytes herhangi bir Malware bulamadı. Ama Kaspersky ile tarattığım'da aşağıdaki virüsleri buldu;

      Site güvenilir değil. Sitede ki yamalarda mining virüsü var, işlemcinizin bu kadar çok kullanılması ve fandan çok yüksek ses gelmesi buna işaret ediyor.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Site kesinlikle güvenilir değil. Bitcoin miner yüklüyor.

        Her Oyun için aynı dosyayı indirmeni istiyor. Bu dosyayı yüklediğinde uzak sunucudan bitcoin miner virüsü yükleniyor.  Bu sitede herhangi bir dosya indirmeyin, yüklemeyin.

        hakan hakan (15394)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol