TürkNet'i tavsiye ediyor musunuz? Oyun için hangi internet servis sağlayıcısı iyidir?

0

Merhaba TürkNet aboneliği almak istiyorum, tanıdıklarımdan (internet kafe vb. sahiplerinden) çok tavsiye geldi ama size de sormak istedim. TürkNet'in avantajları ve dezavantajları nelerdir ?

Oyuncular için ping değeri uygun mudur?

combine combine (9)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bulunduğun bölgede hangi İnternet Servis Sağlayıcısının altyapısı varsa interneti ondan almak en mantıklısıdır. TurkNet, kendi altyapısının olduğu yerlerde 100 Mbps'e kadar verebiliyor. Teorik olarak TürkNet'in hizmeti şuan Türkiye'de en mantıklısı ama altyapısı müsait mi ona bakmak gerekir. 

    Kullanmadığım için dezavantajını bilmiyorum ama kullanıcıların yorumlarından anladığım kadarıyla bir problemin olduğunda karşında muhatap olabileceğin bir müşteri temsilcisi bile yokmuş. 

    AKK yok ve 59.90 TL gibi bir fiyat oldukça mantıklı. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Türknet kullanıyorum fatura gelirken internet sanki yavaşlıyor gibi mesela fatura iki gün geciksin internet yavaşlıyor.Birde fatura geliyo ama faturayı ödemek istediğimizde fatura yok gibi gözüküyor vs. onun dışında Türknet'i kesinlikle tavsiye ederim.Eski bir TTNET kullanıcısı olarak 480p'de videoyu rüyamda bile göremezdim ama TürkNet aldığımızdan beridir 720p izliyorum.

      yumuklusucurta yumuklusucurta (89)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol