TURKNET İnterneti güvenilir mi

1

TURKNET İnterneti sizce nasıl kullanan varsa hem internet kalitesi hem üç kağıt yaptıkları oluyor mu?

mavigokyuzu794 mavigokyuzu794 (6)
1 hafta önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    2 yıla yakın kullandım.  Herhangi bir teknik sorun yaşamadım.  Hızı da gayet iyiydi. Tabi konumunuz ve alt yapınız önemli. Ben İstanbul'da kullandım. Teknik bir sorun yaşamadığım için teknik servis desteği konusunda yorum yapamayacağım. Turk.Net tercih etmemim sebebi fiyat performans olarak o zaman en iyi servis sağlayıcı konumundaydı. Son 1.5 yıldır da Comnet kullanıyorum. İnternet servis sağlayıcı performansında bulunduğunuz konumun alt yapısının önemi çok büyük.  Türk.Net kullanıp çok sorun yaşayan da var. Benim gibi neredeyse hiç sorum yaşamayan da. 

    Comnet'e geçme sebebim yine fiyat odaklı oldu.  Comnet'te de yine çok memnun olanlar da var sıkıntı yaşayanlar da.  Ben sorun yaşamayan taraftayım.  Kullandığım zaman zarfında 1-2 kesinti dışında sorun yaşamadım ki bu kabul edilebilir bir rakam.

     

    alattin alattin (17060)
    1 hafta önce cevaplandı

      0

      Tabii ki güvenilir. Çoğu insanın sıkıntı yaşadığı ortak konu teknik destektir. Çoğu firmada olan bir şey. Sizde altyapısal sorun olur teknik destek almanız gerekir bu uzun sürebilir teknik desteğe ulaşmanız kısıtlı olabilir. Zamanında bizim evdeki ISS'lerden birisi de Turknet'ti ve şehirde TurkNet kullanan çok az sayıda insan vardı gayet de memnunduk.

      hydra hydra (3827)
      6 gün önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol