TurkNet VDSL çok yavaş

0

Arkadaşlar hepinize merhaba. ben yaklaşık bir buçuk ay önce ttnetten türk nete geçiş yaptım ve sistemde altyapımın 50 mgbt hız desteklediğini söylediler. ben 35 mgbtlık pakete geçiş yaptım. ama ben 6 mgbt hızı geçemedim. defalarca arıza kaydı açtırdım. daha sonra türk telekomdan bir beyefendi bana sen adsl tekrar geç eminim daha yüksek hız aacaksın dedi. online işlemler üzerinden 16 mgbtlık pakete geçtim. belli bir süre sonra modemimde dsl ışığı yeşile döndü ve gerçekten 10 mgbtten fazla hız almaya başladım. daha sonra elektrık gitti geldi modem tekrar vdsl geçtiğini gösterdi ve dsl ışığım turuncu yanmakta hızım tekrar 6 lara düştü. bunun için ne yapmam gerekmekte. online işlemlerden hala dönüş yok. ve nasıl olur da vdsl adslden yavaş olur?

serkanayrbas serkanayrbas (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    35Mbps bağlantı hızında sadece 6 Mbps hız alıyorsan servis sağlayıcında sorun var demektir. Turk.Net ile ilgili benzer şikayetler okudum. Özellikle de destek konusunda ciddi sorunlar yaşatıyormuş. ADSL in VDSL den daha hızlı olmasının hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

    Olsa olsa bulunduğun bölgede VDSL kullanıcıları çok daha fazla olabilir bu sebepten bant genişliği yeterli olmuyordur. Daha az talep gören ADSL'e yönlendirmiş olabilirler. Ama sorunun çözümü yine Turk.Net'te onların bu durumu çözmesi lazım. VDSL dururken ADSL e yönlendirmeleri de gerçekten tuhafmış.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol