Türktelekom modem iadesi ya da değişimi nasıl yapılır?

0

Modemimiz 24 Mbps ama modemin yanında 4 Mbps bile zor çekiyor 444 1 444'ü aradım 10 - 15 kez ama geri dönüş yapmadılar her seferinde '' gün içinde modeme bakmak için gelecekler'' dedi ama gelen giden yok, modem iadesi yada değişimi nasıl yapabilirim?

mlekesizzz mlekesizzz (40)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Alt yapı yoğunluğundan veya sinyal yoğunluğundan dolayı sorunlar yaşıyabilirsin. Bulunduğun bölgede birden çok modem varsa bu tip sorunları yaşamak mümkün fakat doğru bir kanala geçersen yani sinyale sorun çözülecektir diye ümit ediyorum.

    Wi-Fi Performans Arttırma: Kablosuz Ağ Kanalını Değiştirmek

    Kanalı değiştirdikten sonra DNS ayarınıda değiştirmende fayda var yani DNS değiştirmekte sayfaların açılma hızını değiştirebilir.

    Windows 10 DNS Değiştirme Nasıl Yapılır? - Dünyanın En Hızlı DNS Sunucunu Kullanarak

    Eğer bütün cihazlarında aynı DNS sunucusunu kullanmak istiyorsan.

    Modem DNS Değiştirme

    Pandemiden dolayı internet trafiği aşırı yoğun ve bu olaydan dolayı internet hızlarında sürekli düşüş veya değişmeler olabiliyor. En uygun Kanal'a geçmek sorunu çözebilir. Kanal atamalarını çoğu modem otomatik olarak atıyor fakat kendi elinizlede değiştirebiliyorsunuz. Eğer kanal değiştircekseniz modeme kablolu ile bağlanmadan yani kablosuz olarak modem arayüzüne girip değiştirmelisiniz.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu sorunun modemden kaynaklandığını düşünmüyorum, altyapınla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Hat değerlerini atar mısın?

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol