TurkTelekom (TTNET) Adil Kullanım Kotasını nasıl arttırabilirim?

0

TurkTelekom (TTNET) Adil Kullanım Kotasını nasıl arttırabilirim?

TürkTelekom (TTNET) internet servis sağlayıcıyı kullanıyorum.Adil kullanım kotasından şikayetçiyim, adil kullanım kotasını yükseltebilir miyim?

TurkTelekom (TTNET) Adil kullanım kotasını kaldırabilir miyim

TurkTelekom (TTNET) Adil kullanım noktası sınırını nasıl yükseltebilirim?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    TürkTelekom (TTNET) internet servis sağlayıcıların adil kullanım kotası çoğu kullanıcı için 50 GB 75 GB gibi düşük seviyelerde. Eğer adil kullanım noktasından bu miktardaki kotalarından şikayetçiyseniz.Aynı fiyata Vodofone servis sağlayıcısına geçerek daha fazla Adil Kullanım noktasına sahip bir internet sahibi olabilirsiniz.

    Şimdilik Turktelekom(TTNET) internet servis sağlayıcısı adil kullanım kotalarını yükseltmedi.Yakın zamana bu duruma bir alternatif olmadığı için 50,75 GB kotalara mahkum oluyorduk.Ancak Vodofone internetin getirdiği yeni düzenleme ile adil kullanım kotaları %100 gibi oranda arttırılmış bulunuyor. Faydalanmak isteyenler için güzel bir seçenek.

     

    Not: BTK 2016 raporunda Adil Kullanım Kotasının yükseltimesini gündemine almış.Bitiş tarihi olarak ta Ağustos 2016 yazıyor.Bu durumda yüksek ihtimalle 1-2 ay içinde adil kullanım kotaları yükseltilecek.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol