Turtle Coin nasıl kazılır? TRTL Coin madenciliği nasıl yapılır?

0

Turtle Coin nasıl kazılır?

TRTL Coin madenciliği nasıl yapılır?

TRTL Coin kaç TL?

TRTL Coin mining kârlı mı?

hydra hydra (3800)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    TRTL Coin madenciliği nasıl yapılır?

    Öncelikle TRTL Coin cüzdanı oluşturmamız gerekli. TRTL Coin'in resmi cüzdanını indirerek işe başlayalım.

    Yukarıdaki site Turtle Coin resmi sitesidir. Siteye girip Cüzdan oluştur kısmından Windows logo'suna tıklıyoruz.

    Windows logosuna tıkladıktan sonra bizi github üzerinden bir sayfaya atıyor. Buradan TurtleCoin.Wallet.Setup.exe adlı linke tıklayarak Turtle Coin Cüzdanımızı indirmeye başlıyoruz.

    İndirdiğimiz setup dosyasını açıyoruz.

    Buradan size uygun olanı seçiyorsunuz. Sadee benim için kısmı şu anki oturumdaki kullanıcı için kurar üstteki ise bilgisayara erişimi olan tüm kullanıcılar için.

    Hedef dizinini seçiyorsunuz. Kur diyerek devam edelim. Kurt dedikten sonra zaten kuruluma başlıyor ardından cüzdan uygulamasını çalıştırıyoruz.

    İlk defa yapacağınız için bu şekilde bir ekran çıkıyor. Burada sizin TRTL Coin cüzdan adresiniz yazmakta. Next diyoruz.

    Bizden şifre istiyor. Güçlü bir şifre oluşturmanızda fayda var.

    Bu kısımda bize kelime grupları veriyor. Bunları unutursanız eyvah! Cüzdanınıza erişiminizi sonsuza kadar kaybedersiniz. Bunları bir yere yazın ya da Save To File kısmına tıklayarak bir dosyaya kaydedin.

    Buraya bir önceki kısımda bize verdiği kelimeleri sırasıyla yazıyoruz. Copy-Paste yapabilirsiniz.

    Sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayarak Node adresini seçmemiz gerekiyor. Yoksa bizden fazlasıyla TRTL Coin kesiyor. Select a node kısmına Foolnode.tech:11898 yazarsanız 50 TRTL pay alacaklar (transfer başına sanırım) daha düşük kesen port varsa onu da seçebilirsiniz.

    İkinci adım:

    Mining yazılımını indirmemiz gerekiyor. AMD için TeamRedMiner, SRBMiner, Nvidia için CryptoDredge, VioletMiner, CPU için ise SRBMiner, XMRig, VioletMiner kullanacaksınız. Ben Nvidia kullandığım için CryptoDredge kullanacağım.

    Mining yazılımını indirip masaüstüne klasör olarak atıyoruz ve klasörün içindeki run-chukwa2-herominers.bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle seçeneğine tıklıyoruz.

     

    CüzdanAdresiniz yazan kısma TRTL Coin Cüzdan adresinizi yazacaksınız. Cüzdan adresini görmek içinse indirmiş olduğumuz Turtle Coin Wallet adlı uygulamayı açıp Receive kısmına tıklıyoruz.

    Buradaki cüzdan adresini bat dosyasının içerisindeki Cüzdan Adresi ile değiştiriyorsunuz. İşçi adını ise sallayabilirsiniz. Havuz adresini falan değiştirmeye gerek yok her şey hazır. Sadece havuzun sondaki port numarasını değiştirin. 10381 değil de 10380 yapın, bunda kazım zorluğu biraz daha düşük. Bat dosyasını çalıştırarak mining'e başlayabilirsiniz. Eğer aşağıdaki gibi ise hiçbir sorun olmadan kazım yapıyor demektir.

    İstatistiklerinizi görmek için ise turtlecoin.herominers.com adresinden Home kısmına tıklayıp aşağıya kaydırdıktan sonra Your Stat & Payment History kısmına cüzdan adresinizi yazıp görebilirsiniz.

    Minimum ödeme 1000 TRTL. Kulağa fazla gibi görülebilir ancak ortalama 20-25 KH/s kazım gücüne sahip ekran kartları günde 10000-13000 TURTLE COIN kazıyor.

    TRTL Coin kaç TL?

    20.07.2021 tarihinde TRTL Coin'in değeri 0.0004725 TL

    TRTL Coin mining kârlı mı?

    30 KH/s'a sahip ekran kartı günde 13800 TRTL Coin veriyor. Ayda 415000 TRTL. Yani şu anki kur ile birlikte 205 TL. İleride eğer ciddi bir artış gösterirse milyoner bile olabilirsiniz. Ekran kartınızın/CPU'nuzun kaç KH/s olduğunu öğrenmek için Google'da ufak bir araştırma yapmak yetiyor. Aklıma gelenleri yazayım;

    • 1660 Super: 24,35 KH/s
    • RX 580: 21 KH/s
    • 2060 Super: 36 KH/s
    hydra hydra (3800)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol