Twitter hesabım çalındı, Twitter hesabım başkası tarafından ele geçirildi ne yapmalıyım?

0

Twitter hesabım çalındı. Saçma sapan şeyler paylaşılmasından korkuyorum. Hesabımı nasıl geri alabilirim. Lütfen yardım edin

gizemmmm gizemmmm (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Hesabınız çalındı ise tekrar geri almak için yöntemler mevcut.Bu yöntemler sırasıyla kurtarma şansınız çok tan aza doğru gidecektir.

    Yöntem 1: Şifre Sıfırlama 

    1. Bu adrese tıklayın açılan adreste şifremi sıfırla butonuna tıklayın.
    2. " E-posta adresini, telefon numaranı ya da kullanıcı adını gir. " yazısından size uyan bir tanesini girin.Bunları sırasıyla deneyin.E-posta adresinizi değiştirmemiş veya telefon numaranızı değiştirmemiş olabilirler.

    Yöntem 2: Twitter'e Form Gönderme

    1. Tekrar buraya tıklayın ve şifremi sıfırla bölümü altındaki Hesabınıza erişebildiniz mi? sorusundan başlayarak adım adım ilerleyin ve twitter'e bir form gönderin.

    Yöntem 3: Tüm yollar kapalı ise Twitter'e Destek ekibine başka bir adres üzerinden mesaj gönderin

    E-posta adresiniz, telefon numaranız ve form gönderme işlemleriniz hiçbiri ile ulaşım sağlayamadıysanız, hesabı tekrar almak için tüm yollarınız kapalı anlamına geliyor.Bu durumda yapacağınız işlem Twitter destek ekibine mesaj göndermek ve durumunuzu anlatmak olacaktır.

    Burada Twitter Türkçe desteği içeren sayfa mevcut.Buraya başka bir hesap üzerinden yardım isteyin.Hesabınız ele geçirildiğini, kullanıcı adınızı, eski mail adresinizi, hatırladığınız eski twitter hakkında bilgileri içeren bir mesaj yollayın.Hesabınızın nasıl geri alınacağı hakkında destek isteyin.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol