Twitter hesabım virüslendi

0

Meraba,  sitenizden sorunum hakkında yazdıklarınızı okudum fakat söylediklerinizi yapsam bile hesabım kontrolsüz tweet atmaya devam ediyor. Ben takipçi hilesi falan da yapmadım durup dururken böyle saçma sapan linkli tweetler atmaya başladı hesabım. Tanımadığım tüm uygulamaları kaldırdım, şifremi bir çok kez değiştirdim fakat kurtulamadım. En kötüsüde twitterda belli bir çevrem var hani bu durum gerçekten çok kötü oldu. Yardım ederseniz sevinirim, lütfen şu saçma tweetlerden kurtulmama yardımcı olun.

deniz123 deniz123 (1)
9 yıl önce sordu

  • Facebook sayfamızdan mesaj atar mısınız? Durumunuzu inceleyelim. hakan 9 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Tum Uygulamaları Kaldırdın mı?

xzaa1 xzaa1 (10)
9 yıl önce cevaplandı

    0

    Bildiğim kadarıyla twitter'ın kendisine virüs bulaşmaz. Senin problemin kullandığın bilgisayardan, telefondan, tabletten (hangisini kullanıyorsan) kaynaklanıyor olmalı. Yani virüs varsa bu cihazda var demektir. 

    Başka bir cihazdan tecrübe edersen durum daha iyi anlaşılır ve ortaya çıkar. Eğer problem senin kullandığın cihazla alakalı ise onda çözüm aranır (Antiviris taraması vb..). Bu durumda eğer mevcut sistem düzeltilemezse, format ile/yeni sistem kurulması ile kökten bir çözüme gidilebilir.

    Not: Dediğim tecrübe, kullanmakta olduğun sistemi bir süre kapatarak (hiç açmayarak) gerçekleştirebilir. Bu durumda geçici olarak twitter vs işlerin için başka bir cihaz kullanmalısın. Herhalde bu tecrübenin sonuçları kısa zamanda belli olacaktır.

    Bir ihtimalde senin bilgin/kontrolün dışında dışarıdan kullanmakta olduğun network'a giriliyor olabilir. Bunun içinde, tavsiye ettiğim birinci tecrübeden sonra gerekirse ikinci tecrübe yoluna gidilebilir.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      -1

      muhtemelen hesabınız üye çekim yapan kişilerin eline geçmiş olabilir

      webtaki webtaki (-7)
      9 yıl önce cevaplandı

      • Merhaba, uzmanim.net'e hoş geldiniz. Yeni üyelerin ilk mesajlarında uzmanim.net dışına link vermeleri hoş karşılanan bir durum değildir. Bu sebepten sitenize verdiğiniz link kaldırılmıştır. murat 9 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol