Twitter hesap sınırlandırılması nasıl çözülür?

0

4000 takipçili twitter hesabım twitter kurallarini ihlal ettiğim gerekçesi ile askıya alındı. Daha sonra itiraz ettim fakat bir sonuç cıkmadı. Farkli bir telefon numarasi ve e-posta ile yeni bir hesap açtığımdan 2-3 dk sonra hiçbir kişi ile münakaşaya girmeden,twett dahi atmadan,sadece 3-5 kişiyi(hepsi onaylanmış hesap) takip etmeme rağmen 12 saat sınırlandırma yiyorum.. 12 saat geçtikten sonra hesabınız tüm işlevleri kullanıma açıldı diyor, 2-3 dk sonra yine sinirlandirma geliyor. İp adresimle alakalı bir sıkıntı mı var? Artık çok sıkıldım bu olaydan yardimci olursaniz çok sevirinim.

kolcusuvari67 kolcusuvari67 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Farklı bir telefon ve email adresi ile hesap açtığında da hesap sınırlandırmasına takılıyorsan bunun tek anlamı olabilir: Telefonunda yada bilgisayarında, twitter'a hangisinden girip işlem yapıyorsan, zararlı bir yazılım, bot uygulaması gibi bir yazılım yüklüdür.

    Tabi bundan emin olmak için önce şunları yapmalısın:

    • adsl modemini kapat ve aç. Böylece IP adresin değişecek.
    • Tarayıcının çerezlerini temizle. Böylece Twitter tarafından yollanan çerezlerden kurtulacaksın.

    Bu işlemlerden sonra yeni hesap açtığında dahi hesap sınırlamasına takılıyorsan bunun sebebi illegal işlemler yapan br yazılım senin adına işlem yapıyor olabilir.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Dediğiniz yöntemleri deneyeceğim fakat illegal yollarla işlem yapan bir yazılım benim adıma işlem yapıyorsa bu belli olmaz mı?(Twitterımda istemediğim kişelerin takip edilmesi vs.) . veya böyle bir şey varsa neden başkasının telefonu veya pc si üzerinden twitterima giriş yapılınca sınırlandırma gelmiyor?

      kolcusuvari67 kolcusuvari67 (1)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol