Twitter Shadowban için çözüm önerisi?

0

Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Twitter’dan Ban yedim ( Shadowban test sitesinde hesabımı kontrol ettiğimde, 3 ayrı kategoriden Ban yediğimi gördüm ( Search Suggestion Ban, Search Ban ve Ghost Ban) ban yedikten sonra hesabımı 1 gün hiç kullanmadım. Problemin çözülmediğini görünce hesabımı 1 hafta dondurma kararı aldım. Hesabı tekrar etkinleştirdiğimde Banların gitmediğini gördüm. Genel bi araştırma yaptığımdaysa çözüm olarak, bir twit atıp takipçilerimden etkileşim istemem gerektiği söylendi. Aynen uyguladım ve yüksek sayıda beğeni, retweet ve yorum aldım. Ancak toplamda 10 günden fazla geçmesine rağmen banlar hala duruyor. Bu süreçte kesinlikle mention, beğeni asla yapmadım. Hesabımda hakaret içeren tek bi mesaj yok. Sizin bana önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır diye sormak istedim. Tabi bu banlar arasında en sıkıntılısı Ghost ban, çünkü bi mention atsam bile görünmüyor, diğer banlardan ziyade Ghost banı nasıl kaldırabilirim diye sormak istiyorum...

esquire18 esquire18 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Merhaba, anlaşıldığı kadarı ile birden çok işlem gerçekleştirdiniz ve twitter sizin için belirlediği limitlerini aşarak zorladınız. Twitter bunu spam veya kurallarda bahsettiği politikaları çiğneme teşebbüsünde bulunmuş olduğunuzu düşünür bunu fark ederek size haber vermeden veya bildirmeden Shadowban izninizi onaylarlar ve twitter hesabınızı hayalet olarak güncelleyerek sohbetlerde arama sonuçlarında sizi görünmez yaparlar siz de ban yediğinizin farkında olamazsınız.

     

    Peki Shadowban nasıl kaldırırım?

    Yukarda belirtiğimiz gibi birden çok işlem yaparak spam oluşturuyorsunuz haliyle twitter bunu doğal olarak bot girişi olduğunu algılayarak robot olmadığını doğrulamanız için HCaptcha'ya yönlendirme işlemi uygular

    Twitter politikalarını çiğnemeyin telif hakkı içeren paylaşımlar yapmayın ve sürekli spam kasmayın bunlar ban yemenize neden olmakta büyük bir etken.

    Spamları temizledikten sonra şifre değiştirin gerçek e-posta kullandığınızdan emin olun veya doğrulama yoluna gidiniz.

    Daha sonra itiraz formu kullanarak sorunu yazarak itiraz ediniz örneğin Twitter hesabımda hiç bir şey yapmadığım halde Kısıtlama yediğimi düşünüyorum lütfen bu hatayı düzeltin.

    Hâlâ düzelmediyse ve twitter da geri dönüş sağlamıyorsa beklemekten başka yapacak bir şey yok.

      bl4lev bl4lev (790)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol