Ücretsiz hostinge ptc script kuramıyorum

0

Arkadaşlar ben bir türk hosting firmasından 1 yıllık ücretli hosting kiraladım.Paid to click sitesi kuracaktım.Ancak website ile sorun yaşıyorum defalarca destek talebine ilettim hiçbir dönüş yapmıyorlar.Yani olan parama oldu.

Ben şunu sormak istiyorum.Ücretsiz hostingler var ancak bunlar ptc(paid to click)scripti kurmama izin vermiyor.Sizin bildiğiniz ptc kurmaya izin veren ücretsiz hosting var mı?

bunu aylardan beri kurmak istiyorum.Lütfen yardımcı olun

sapphire sapphire (66)
5 yıl önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

Sen script ile ilgili sorun yaşıyorsan hostingi ücretsize çevirmen senin sorununu çözmeyecektir. Ücretsiz hosting firmalarında destek alman çok daha zor olur.  Scriptin çalışması ile ilgili sorun yaşıyorsan bunun desteğini hiç bir hosting firması vermez. Hosting ile ilgili bir sorun yaşıyorsan buna destek alabilirsin.

Ücretsiz hosting firmalarının PTC ile ilgili bir kuralı olduğunu görmedim. Ama genelde personel - ticari olmayan kullanım için olduğundan izin vermeyebilirler.

 

alattin alattin (16984)
5 yıl önce cevaplandı

  • @alattin ben hostingten değil domainden sorun yaşıyorum sonradan öğrendimki benim freenomdan aldığım domain uzantılarını bazı hostingler kabul etmiyormuş.hosting yetkilileri yardımcı da olmuyor. sapphire 5 yıl önce
  • ücretsiz hosting birkaç kez farklı farklı sitelerde açtım.Hepsinde uyarı olarak gösteriyordu.ptc hyip traffic tarzı siteleri kabul etmiyoruz diye. sapphire 5 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol