Ücretsiz sürücü (driver) yedekleme programı varmıdır, nereden temin edilir?

0

Format atarak sistemi yeniden yükleme ihtimalim olabilir. Yada mevcut sistemde sürücüler bir sebeple bozulabilir, silinebilir, yanlış güncellemelerde olabilir. Bu halleri düşünerek sistemdeki tüm donanım sürücülerini yedeklemek istiyorum. Bunun için web'de çok program mevcut ancak bunlar genellikle ücretli, kullanımı kısıtlı vb oluyorlar.

Bu işler için free kullanabileceğim bir program arıyorum. Bulabilirmiyim?

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sürücü (driver) yedekleme programı, free: 

    Double Driver 4.1 -gezginler (tıkla)

    İşletim sisteminizi yeniden kurduğunuzda her defasında birçok sürücüyü tanıtmaya uğraşmak sıkıcı mı geliyor? "Yahu şunları bir defa kursam da sonra bir yere kaydetsem, bir daha uğraş masam" mı diyorsunuz. Double Driver adındaki bu küçük ve ücretsiz program sizi sürücüleri bulma zahmetinden biraz olsun kurtarıyor, bilgisayarınızda varolan sürücüleri bir klasöre yedekleyerek daha sonra ihtiyacınız olduğunda bu klasörden kurulum yapabiliyorsunuz.

    Önemli: Yedeklenmiş sürücülerin geri yüklenebilmesi için yenilenmiş/formatlanmış sistemde programın yine yüklü olması gerekir. Bu unutulmamalı.

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Format attıktan sonra nasıl yüklü olsun acaba =? ses1842 6 yıl önce
    • Program setup'ını ve yedeklediğin sürücü dosyalarını bir harici medyada (flash bellek, hafıza kartı vb) bulundurursun, format sonrası bunları kullanırsın @ses1842 temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol