Uphold hesabı açmak ücretli mi?

0

Merhaba, Uzmanım net youtube videosunda brave tarayıcı ile bat kazanmaktan bahsetmişsiniz, uphold hesabı açmak gerektiğini söylemiştiniz, uphold hesabı açmak ücretli mi ? hesap işletim ücreti gibi şeyler alıyor mu ? birde kimlik bilgilerimiz gibi şeyleri yüklediğimiz için yasal olarak bir sorun çıkar mı ? son sorum gemini hesabını açtığımızda mobilden girdikçe, pcde de görünürmü kazanılan batlar.

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Uphold hesabı açmak ücretsiz bir işlem.

    Uphold,  Binance gibi, BTCTürk, Paribu gibi kripto para alım ve satımı yapılan bir borsa. Hesap açmak ücretsiz. Hesap işletim ücreti vs gibi ücretler yok. Fakat kripto para borsalarında alım ve satımlardan komisyon alınır. Sen BAT bakiyeni satarsan veya Euro, Dolar gibi farklı bir birime çevirirsen küçük de olsa bir komisyon ödersin.

    Tüm borsalar kimlik bilgilerini ister. Bu standart bir işlemdir. Yani Uphold firmasına özel bir durum değil. Hem Gemini hem de Uphold hesapları hem PC hem de mobilden yönetilebilir yani kazançlarını kontrol edebilirsin.

    alattin alattin (16984)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Kripto para borsalarında hesap açmak ücretsizdir. Sadece alım satım işlemlerinde komisyon ödersin.  Bir de kimlik isterler. Bu da kripto para borsaları için normal bir davranıştır. 

      Kara para aklamanın önüne geçmeye çalışıyorlar.

      hakan hakan (15394)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol