Upload hızı en yüksek olan internet servis sağlayıcısı nedir?

0

Merhabalar, ben yurtdışında yayıncılık yapıyordum fakat türkiyede taşındığım yerde 2mbit upload hızı alabiliyorum maksimum, fiber internet desteği ve uydu net alt yapısı malesef taşındığım yerde yok. Şuan için en iyi seçenek nedir?

10air 10air (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Fiber yoksa ADSL vardır. ADSL'in maksimum upload desteği zaten en fazla 3.5 Mbit/s (ADLS2+ gerekir) olabilir. Aslında teorik olarak o bile yeterlidir ancak Türkiye'deki altyapı yetersizliğinden dolayı ADSL de upload hızını olması gerektiği gibi alamıyoruz. Yapacak bir şey maalesef yok. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • adsl2 hangi firma 3mbit üstü veriyor, seçeneklerim neler bilgilendirebilir misiniz? 10air 6 yıl önce
    • Bu Bu firmadan ziyade bulunduğun bölgedeki altyapıyla alakalı bir durum. Türk Telekom veya Superonline gibi sağlayıcılar, bulunduğun bölgede altyapı yoksa 3 mbit/s üstü upload hızı veremez. Şunu unutma: Ne kadar upload veya download alabileceğin (teorik olarak) bulunduğun bölgedeki altyapıya bağlı. @10air omercik 6 yıl önce
    • hocam şöyle biliyorum ama ttnet ister adsl ister fiber ister vdsl kullan 2mbit veriyor 10air 6 yıl önce

    0

    Bu durumda size dedicated sunucu veya vds (virtual dedicated server) kiralamanızı tavsiye ederim. Upload ve download hızları oldukça yüksektir. İşinizi fazlası ile görür. Aşağıdaki iki paketi inceleyebilirsiniz. Ben Almanya paketini kullanıyorum.

    VDS Türkiye

    VDS Almanya

     

    isman isman (1)
    6 yıl önce cevaplandı

    • hocam merhabalar, cevabınız için çok teşekkürler. fakat konuya oldukça uzağım internetten araştırdım fakat gene de anlayamadım. öncelikle bunun kullanımı nasıl ve upload yapmamı nasıl sağlıyor. biraz bilgilendirebilirseniz çok minnettar kalırım. 10air 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol