uTorrent Klasör Açmıyor

0

Örneğin Narcos'un ilk sezonunu indireceğim. 12 tane video var örneğin. Bu 12 video İndirilenler klasörünü işgal ediyor. Halbuki Narcos,S1 klasörü şeklinde inmesi lazım. Ne yapmalıyım, hangi ayarla bilmeyerek oynamış olmalıyım?

jottwayex jottwayex (1)
5 yıl önce sordu

  • Söylemek istediğini tam olarak anlayamadım? Biraz daha detaylandırabilir misin sorunu omercik 5 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Örneğin Eminem'in son albümünü indireceğim fakat kaç tane şarkı varsa o şekilde iniyor. Klasörü işgal ediyor. Halbuki Eminem's Latest Album Folder şeklinde inmesi gerekmez mi? İlk defa başıma geliyor bu.

Edit:

Yanıtınızı okudum. Son 2 Torrent'dir durum böyle. Tesadüf olmalı o zaman. Ben ayar değişti sandım. Sanırım son 2 Torrent sizin beyan ettiğiniz şekilde hazırlanmış olmalı. Klasör meselesine gelirsek, ayrı bir Torrent İndirmeler klasörüm var zaten. Karşıdan Yüklemeler klasörünü kastetmemiştim. Meselenin diğer boyutuna zaten açıklık getirmiş olduk. Teşekkürler, kolay gelsin.

jottwayex jottwayex (1)
5 yıl önce cevaplandı

  • Açıkçası torrent konusunda uzman değilim genelde böyle olur. Daha önce böyle bi sorun yaşamadığın bi torrent dosyasını tekrar indir istersen bakalım şu anki durum tekrar yaşanacak mı anlamış olursun. omercik 5 yıl önce

0

Şimdi anladım yani sen istiyorsun ki indirdiğin torrent dosyasının içeriği kendi adına göre otomatik olarak klasörlensin. uTorrent programını indirip şöyle bi baktım seçeneklerde böyle bir ayar göremedim. Bence bu hazırlanan torrent dosyasıyla alakalı. İndirdiğin torrent dosyası hazırlanırken klasörlenmemiş, direkt dosyalar seçilip o şekilde torrent haline getirilmiş diye tahmin ediyorum.

Ama onun yerine şöyle bir seçenek var.

torrent indirmeler

İndirdiğin torrent dosyası nereye kaydedileceğini değiştirebiliyorsun buradan. Mesela masaüstünde ya da başka bir yerde "torrent indirmeleri" diye bir klasör açıp bu bölümden indirme yerini orası olarak ayarlayabilirsin. Böylece senin kendi indirilenler klasörün de işgal edilmemiş olur.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    İndirdiğin dosyanın klasör yapısı senin elinde olan bir şey değil. İndirdiğin dosyanın klasör yapısını dosyayı upload eden, oluşturan kişi ayarlamıştır. 

    Bahsettiğin bir ayar değil anlayacağın. Senin yaptığın bir şey yüzünden de olmuyor. Torrent dosyasını paylaşan kişi bu şekilde dosyayı hazırlamış. Anormal bir durum yok.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol