Uydu alıcı tavsiyesi: Magbox, Botech, Next, Startbox hangisini almalıyım?

0

Kararsız kaldığım bu uydu alıcılarından hangisini almamı önerirsiniz?  Bunlar dışında başka öneriniz alabilir miyim? Özellikleri hemen hemen aynı fiyatları da öyle ama hemen sorun çıkmasından endişe ediyorum.

1) Magbox Best Full HD mini

2) Botech Wisman Piko 600

3) Next nextstar Starbox Full HD

4) Starbox Platinium Full HD

filizcat filizcat (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Şahsen bu marka modellerin hiçbirini kullanmadım ama genel tecrübelerimi gözönüne alarak sana Next & Nextstar tavsiye ediyorum.

    X-Box Mini HD Plus Uydu Alıcısı - Next Garantili (tıkla) niye almadın? Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) uyumlu ve Next garantilidir :)

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • bir kaç öneri daha almak istedim.herkes farklı bir model söyledi.sizle de sağlamasını yapmak istedim. :) tmm tmm artık alıyorummm...teşekkürler filizcat 6 yıl önce
    • Bir şey değil, şimdiden güle güle kullanmanı dilerim. Bu arada aynı konuda kısa bir süre içerinde aynı konuda -ve üstelik aynı başlıkla" ikinci bir konu açmak doğru değil. Bu hem sitede sadeliğe zarar verir, hemde senin daha bilinçli, daha alternatifli ve daha tatminkar cevaplar almanı sınırlar. Yeni başlıkla yeni konu açmak yerine eski konuyu bir şekilde canlandırmayı düşünebilirdin. (Mesela mesaj muhtevasında küçük bir düzenleme yoluna gitme ve bu şekilde mesajın ön sayfada üstlere çıkmasını sağlama gibi). Bir dahaki seferlerde böyle yaparsın. temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol