Uygulama yan yana yapılandırma hatası

0

Merhaba 
Uygulama, yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı.Daha fazla bilgi için uygulama olay günlüğüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın
hatasını almaya başladım.Sonra biraz araştırma ile windows vcredist_x86 eksiklikleri odluğu söylendi ama o dosyaları indirince yine tıklayınca o hata karşıma geldi baya araştırdım gereken ne varsa indirdim ama tıklayınca yine o hata. Ayrıca bu hata Anti virüsümününde açılmasını engelliyor steamin açılmasını engellediği gibi.Bir de program kaldır bölümüne giremiyorum tıklıyorum tepki vermiyor
Windows 8 teşekkürler

not: Microsoft Visual C++ 2005
Microsoft Visual C++ 2008
Microsoft Visual C++ 2010

bunları indirikende o hata geliyor

berkinnapar berkinnapar (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bazı durumlarda sorunu çözmeye çalışmak yerine formatlayıp sistemi yeniden yüklemek daha hızlı bir çözüm sağlıyor. Uygulama, yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı hatasını Windows'te pek çok noktada almaya başlamışsın. Sistemin stabil çalışmamaya başlamış.  Program ekle kaldır gibi sistem parçaları da sorunlu çalışıyor.

    İki önerim var. Ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden sistemi formatlar temiz kurulum yaparım. Ama sen dersen ki formatlayamam o zaman önerim, bilgisayarı güvenli kipte başlatman (Windows 8′i Güvenli Mod'da nasıl başlatırız?) ve program ekle kaldır bölümüne girmeye çalışman. Daha sonra başta antivirüs olmak üzere tüm başlangıçta açılan programları kaldırman.

    Ve yine güvenli kipte Malwarebytes gibi bir program ile bilgisayarı virüslere karşı taraman. 

    Sonrasında bilgisayarı yeniden başlat ve sorunlar çözülmüş mü kontrol et. Sorun devam ediyorsa o zaman yapabileceğin çok fazla işlem yok. Bilgisayara format atmak, sistemi yeniden yüklemek, sürücüleri güncellemek, Windows güncellemesi yapmak sana daha temiz bir çözüm sağlayacaktır.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      güvenli moda girdim avast yani anti virüsü sildim sonra geri yükleme yapmaya çalıştım ayın 11.08.2018 fakat geri yükleme bu olasılıkla antiirüs devre dışı kalmadığı için filan yazdı. 

      berkinnapar berkinnapar (1)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol