Uygun fiyatlı ergonomik mouse önerisi

0

Daha önce sizin Youtube kanalınızdan tanıttığınız Trust 22885 Verto Ergonomik Kablosuz Optik Mouse almıştım. Oldukça da memnundum ama son zamanlarda scrool ,fare tekerleğinde sorun yaşıyorum arada takılıyor aşağı yukarı yaparken hızlı inmiyor takılarak iniyor.  Tekrar yeni bir tane alayım dedim ama fiyatları da baya uçmuş durumda. Ben 170 TL gibi bişiye almıştım şimdi 1000Lira olmuş. Önerebileceğiniz daha ucuz, uygun fiyatlı  ergonomik kablosuz mouse var mı? teşekkürler

 

acemiadam acemiadam (220)
5 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Amazon üzerinden 3 ay önce şu ürünü datın aldım:  DeLUX Ergonomik Fare, USB Alıcılı Kablosuz Dikey Fare, 6 Düğme ve 1600 DPI, Ergo 57 Derece Tasarım PC Dizüstü Bilgisayar ve Bilgisayar için El ve Bilek Basıncını Azaltır (M618C-Beyaz)

    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Vergiler ile birlikte 492TL ye geliyor ve yurt dışından geldiği halde yaklaşık 1 haftada sende oluyor. Delux M618C, kullanımı rahat bir ürün. Malzeme kalitesi iyi. RGB ledi var ama dilersen kapatabiliyorsun. Ben sevmediğim için kapattım. Tutma, ele oturuş hissi güzel. Trust Verto ben de kullandım. Ondan buna geçmek hiç zor olmadı. Trust verto'da şöyle bir sorun yaşadım. Dış kaplaması zamanla soyulmaya ve beni rahatsız etmeye başladı.

    Delux M618C dikey fareyi görünüm olarak hoşuma gittiği için tercih ettim. Ürün geldiğinde de pişman olmadım. Hala severek kullanıyorum.

    Trust Verto benzeri şu ürün de mevcut: Vestrago Ergonomik Kablosuz Vertical/Dikey Mouse 2.4GHz, 6 Buton 800/1200/1600 DPI

    bunun fiyatı da 270TL civarında. Ürün yorumları da olumlu görünüyor.

    alattin alattin (16999)
    5 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol