uzmanim.net market nedir?

0

uzmanim.net market nedir?

uzmanim.net market'te bulunan yazılımlar neye göre seçiliyor?

Antivirüs satın almak istersem neden uzmanim.net market'ten satın almalıyım?

Markete herhangi bir programın koyulması talebinde bulunabilir miyim?

hakan hakan (15394)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    uzmanim.net market nedir?

    uzmanim.net market, uzmanim.net altından çeşitli markalara ait antivirüs ve antimalware ürünleri satın alabileceğiniz sanal bir mağazadır.  uzmanim.net yayına hayatına geçtiğinden beri pek çok kullanıcımızdan "size nasıl destek olabiliriz" şeklinde mailler ve teşekkür mesajlar alıyorduk. Eğer bir antivirüs, yazılım satın almak istiyorsanız uzmanim.net market'ten satın alarak veya arkadaşlarınıza önererek bize destek olabilirsiniz.  Buradan elde edilecek gelirin tamamı uzmanim.net'in geliştirilmesi için kullanılacak. Markette yer alan tüm yazılımlar %100 orjinal ve lisanslı ürünlerdir.  Zaten satınalma linkleri doğrudan üreticinin web sitesine yönlenmektedir. 

     

    uzmanim.net market'te bulunan yazılımlar neye göre seçiliyor?

    Kullanmadığımız beğenmediğimiz, sizlere faydası olmayacak hiç bir ürünü markete koymuyoruz.uzmanim.net tecrübesi ile uzmanim.net'in açıldığı ilk günden bugüne kadar  özellikle Türkiye'de kullanıcılarımızın yaşadıkları pek çok sorunu biliyor ve buna göre çözüm üretiyoruz. Bu çözümleri üretirken genelde önceliğimizi ücretsiz çözümlere veriyoruz. 

     

    uzmanim.net market'te bulunan yazılımlar özellikle Türkiye'deki bilgisayar ve cep telefonu kullanıcılarının yaşadıkları sorunlara çözüm olarak önerdiğimiz ve burada pek çok senaryoda kullandığımız programlar. 

    Antivirüs / Antimalware satın almak istersem neden uzmanim.net market'ten satın almalıyım?

    Diğerlerinden farklı olarak uzmanim.net market'ten aldığınız ürünlerde karşılaştığınız sorunlara öncelikli ve ücretsiz olarak uzmanim.net profesyonellerinden destek alabilirsiniz.Kurulum, kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bize iletebilirsiniz.

    Markete herhangi bir programın koyulması talebinde bulunabilir miyim?

    Önerdiğiniz program eğer uzmanim.net kriterlerini karşılıyorsa ve fayda sağlayacaksa, incelememiz ardından markette yerini alacaktır. Program önerilerinizi iletişim bölümünden bize iletebilirsiniz.

    uzmanim.net market'e gitmek için buraya tıklayın.

    hakan hakan (15394)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol