Veri kurtarma programı tavsiyeniz va rmı?

0

Kardeşimin 1TB Seagate harici diski nedenini anlayamadığımız bir şekilde bozuldu. Ne PC görüyor ne de içindeki videoları oynatabiliyoruz. Aşağı yukarı 700 GB lık bir film arşivi vardı. Veri kurtarma yapan bir kaç kişiyle konuştum. Dünyanın parasını istediler, üstelik te dolar üzerinden. İnternetten uzun süreli araştırma yaptım ve Recuva,  Easus ve R-Studio proğramlar ( Tabi ücretli değil crackli ve katılımsız olanlarını) vasıtasıyla kurtarmayı denedim. Easus data recovery ile bazı resim ve müzikleri kurtardım ama kurtardığım filmleri bir iki tanesi hariç hiç bir şekilde oynatmayı başaramadım. Diğerleriyle ise hiç bir veri kurtaramadım. Benim bu hardiskteki dosyaları bir şekilde kurtarmam lâzım. Hangi proğramı kullanırsam sağlıklı netice elde edebilirim? Ücretli bir yazılım da olabilir. Yeter ki işimi görsün.

matrix matrix (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Disk biçimlendir hatasının çözümü nedir? konusunda tavsiye ettiğimiz Acitve UNDELETE programı bu alanda çok başarılıdır. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Umarım kaybettiklerinizi kurtarabilirsiniz ama %100 garanti olarak kurtarmanızı malesef pek olası değil gibi. Veri kurtarma yazılımlarının farklı çeşitlerini yine de denersiniz. Ancak başarılı olamazsanız size söylenen yüksek meblalı rakamlardan başka çareniz kalmayabilir. Tam emin olmamakla birlikte onlar harddisk içindeki plakaları vs çıkartarak daha kapsamlı bir geri dönüşüm uygulayabilirler sanırım.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Ease Us hem bilgisayar hem de mobil konuda gelişmiş yazılım sunan bir veri kurtarma programıdır.Daha gelişmiş teknolojisi ile daha derin tarama yaparak size daha geniş bir arama yöntemi sunar.Çok geniş dosya uzantısı yelpazesine sahip bu nedenle çok tavsiye edilen yazılımlardandır.

        bdrhnisk bdrhnisk (1)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol