Video scheduler internal error hatası Windows 10

0

Windows 10 kullanıyorum. Durdurma Kodu: Video scheduler internal Bilgisayarım aniden Kişisel bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor dedi mavi ekran verdi. Mavi ekranda %1 ile başladı ve %100 tamamlandı dedi ve bilgisayarı yeniden başlattı.

Video scheduler internal hatasının çözümü nedir?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer Video scheduler internal error hatasını bir defa aldıysan göz ardı edebilirsin.  Bazen açık programlar özellikle, kamera ve ekran kartını kullanan uygulamalar Video scheduler internal error hatasına sebep olabilir. Ben de Skype ve Thunderbird uygulaması açık olduğunda ve Skype kamerası açık olduğunda Video scheduler internal error hatası ile bir kaç defa karşılaştım.  Benimki gibi bir kaç kamera ya da ekran kartını kullanan program olduğunda bu sorun oluyorsa çok da yapabileceğin bir şey yok.  Ekran kartının güncel olması, varsa kamera gibi donanımların sürücülerinin güncel olmasına dikkat etmelisin.

    Yine antivirüs programın varsa kapatmayı deneyebilirsin.  Windows 10 Video scheduler internal error hatasını ne şartlarda aldığın sorunu çözmen için ipucu verecektir. Herhangi bir uygulama açıldığında mı bu hatayı alıyorsun mesela? Böyleyse bu uygulamanın güncellemesi var mı kontrol etmelisin.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol