Virus Totalde tarattığımda 1-2 virüs uyarısı çıkan dosya

0

Başlıktada belirttiğim gibi virus totalde dosyayı indirdiğim siteyi,rar'ı ve rardan çıkartıp programın kendisini de tarattım.Bir kaç tane virüs uyarısı çıktı.Bunun üzerine malwarebytes ile bütün bilgisayarı tarattığım da hiçbir virüs belirtisi çıkmadı.Bu program güvenilir midir?
https://www.hizliresim.com/8r78mra

https://www.hizliresim.com/t5vuymr

https://hizliresim.com/krhaqkc

ahox ahox (12)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Virustotal üzerinde görünen uyarılar False possitive olabilir. Yanlış hatalı tespit gibi düşünebilirsin. Dosyanın zararlı olup olmadığını söylemek için yolladığın linkler yeterli değil elbette.  

    Pek çok güvenilir uygulama için de virus total benzer sonuçlar üretiyor.  Sen yine de uygulamayı sanal bir bilgisayarda çalıştır. Çok gerekli bir uygulama değilse de normal çalıştığın Pc de uygulamayı kullanma.

    alattin alattin (16984)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhabalar, belirtmiş olduğunuz görselleri incedim fakat uygulamayı tam olarak inceleme şansım olmadığı için görsellere dayanarak bu uygulamanın güvenilir olmadığını söyleyebilirim. Korsan yazılımların içerisine virüs ekleniyor fakat bazen virustotal bunu yakalayamıyor sadece uygulamayı detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman net bir bilgiye ulaşabiliyorsunuz zaten virustotal de var bu özellik. Bu şu anda indirmekte olacağınız uygulamada malware ve trojan virüsü var yani güvenilir bir uygulama olduğunu söyleyemem.

      darkcrak darkcrak (5168)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol