vivense.com'dan dolap alınır mı? Bu site güvenilir mi?

0

vivense.com üzerinde bir dolap beğendim ve almak istiyorum. vivense.com'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu? vivense.com güvenilir bir site mi? vivense.com önerir misiniz?

ceyda ceyda (312)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    vivense.com güvenilir bir sitedir. Güvnilirlikle ilgili bir sıkıntısı yok. Fakat konu ürünlere gelirse söylemek istediğim bir kaç şey var.

    Öncelikle vivense.com üzerinden geçenlerde çok amaçlı bir dolap sipariş ettim. Dolap elime ulaştı. Daha önceden Ikea'dan alıp kendim montajını yaptığım pek çok ürün oldu. En ufak bir sıkıntı yaşamadım.

    Vivense.com üzerinden aldığım dolaba gelirsek:

    • Eğer montajı müşteriye ait  yazıyorsa ve daha önce marangozluk gibi bir tecrübeniz yoksa kesinlikle almayın. Bu konuda dalga geçmiyorum. Ürünün içinden montaj klavuzu çıkmıyor.
    • Benim aldığım CAMENTA MEGA BEYAZ ÇOK AMAÇLI DOLAP adlı üründü. Ürün temiz gelmiyor. Ne demek temiz gelmiyor? Marangozdan çıktığı gibi yolluyorlar. İçinden sürekli talaş kalıntıları çıkıyor. Montajı yaptığınız yer bildiğiniz atölyeye dönüyor. Bu konuda hiç abartmıyorum. Her parcanın kesim yerlerinin içinden avuç avuç talaş dökülüyor.
    • CAMENTA MEGA BEYAZ ÇOK AMAÇLI DOLAP kesim yerlerinde hata var. Montaj sırasında fark ediyorsunuz. Yan suntalar ile alt suntanın kontraplak gelen yerleri uyuşmuyor. Kesimde hata var. Benim evimde fazlaca  alet olduğu ve daha önce çocukluk dönemlerinde marongozda çıraklık yaptığım için kanalı genişleterek sorunu düzelttim ama bunu normal bir kişinin yapması mümkün değil.
    • Bazı vida delikleri tam delinmemiş bu sebepten kafanız karışabilir. Maktap ile tekrar delmek gerekiyor.

    Eğer montajını kendiniz yapacaksanız vivense.com üzerinden keslinkle ürün almayın. Sinir sahibi olursunuz. Benim gibi sakin birini bile çileden çıkarttı.

    vivense.com gibi firmaların Ikea gibi firmadan bolca ders alması gerekir.

    alattin alattin (16999)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol