Vk.com beğendiğim videolar nerede?

0

Vk.com beğendiğim videolar nerede?

Vk.com bilgisayarda beğendiğim videolar nerede?

Vk.com uygulamada beğendiğim videolar nerede?

bl4lev bl4lev (790)
11 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    VK.com'un bilgisayar web sitesi sürümünde beğendiğiniz videolar, profilinizin "Video" bölümünde bulunur. Bu bölüme erişmek için öncelikle VK.com hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ardından, ana sayfanızda yer alan menü çubuğunda "Video" seçeneğine tıklayın.

    Videolar sayfasına geldiğinizde, sol tarafta "Videolarım" seçeneğine tıklayın. Aşağı kaydırıp ''Beğendim'' seçeneğine tıklayın beğendiğiniz videolar liste şeklinde önünüze sunulacak.

    Beğendiğim videoları nasıl kaldırabilirim?

    Beğendiğiniz videoların üstüne imleci götürdüğünüzde, "Kaldır" seçeneklerini de göreceksiniz. Kaldır seçeneği ise, videonun beğeniden çıkarılmasını sağlar.

    Alternatif olarak, kolay erişimden yanaysanız, aşağıdaki adımlara göz atın.

    Ana ekranın sağ tarafındaki menüden "Tıpkılar" seçeneğine tıklayın. Videolar, gönderiler ve resimler gibi beğendiğiniz tüm verilere kolayca erişebileceksiniz.

    Kanka iyi güzelde ama bilgisayar versiyonunu anlatmışsın ben uygulama versiyonundan beğendiğim videoları nasıl görebileceğimi öğrenmek istiyorum ne yapabilirim?

    Uygulamaya giriş yaptığınızda aşağıda menüler görüntülenmektedir, menüde ''Video'' seçeneğini göreceksiniz, parmağınızla dokunun ve ''Like'' (Beğen) bölümüne ulaşmak için ''My'' (Ben) seçeneğini takip edin.

    bl4lev bl4lev (790)
    11 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol