Vodafone VDF600 modelli telefonu fabrika ayarlarına döndürme

0

Merhaba annemin vodafone VDF600 modelli cep telefonu var telefonda 3 tane oyun var fabrika ayarlarına donmek istiyorum yavaşlama sebebinden ve 3 tane oyinlardaki levellere dokunulmayacak şekilde nasıl fabrika ayarlarına donebilirim yani fabrika ayarlarına donme işlemi bittikten sonra oynadığım oyunları yukleyip kaldığım levelden itibaren devam etme sansım varmı cevap için şimdiden teşekkür ederim

gorele28 gorele28 (387)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Fabrika ayarlarına döndüğünde oyun bilgileri sıfırlanır. Fakat oyunlar internet tabanlı oyunlarsa belki oyun verileri cloud ortamında saklanıyor olabilir. 

    Önerim hangi oyunlar varsa bu oyunların veri dosyalarını manuel yedeklemen ve daha sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmen. Bundan sonra yedeklerini aldığın oyunları tekrardan yükledikten sonra veri dosyalarını üzerine yazabilirsin.

    Her oyun için veri dosyalarını yedeklemek farklı olabilir. Oyun adı ile birlikte nette aratırsan çözüm bulabilirsin. Ya da oyun adlarını ayrı sorular halinde uzmanim.net'te paylaşırsan yedekleme nasıl yapılır senin için araştırabiliriz.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol