Vova'dan nasıl para çekilir? Vova toplam bakiye nedir?

0

Vova'dan nasıl para çekilir? Vova toplam bakiye nedir? Vova'da nasıl para kazanılıyor? Vova Toplam bakiye nasıl harcanıyor? Vova cüzdan nasıl çalışıyor?

alattin alattin (16999)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu çözümde Vova ile ilgili en fazla gelen soruları cevapladım.  Daha ayrıntılı cevapları videoda bulabilirsiniz.

    Vova Toplam Bakiye nedir?

    Vova uygulaması üzerinden arkadaşlarınızı WhatsApp, mail ve sms yolu ile uygulamayı yüklemeye davet edebiliyorsunuz.  Eğer arkadaşlarınız uygulamayı yüklerlerse sizin Toplam Bakiyenize çeşitli tutarlarda TL yazılıyor. 65TL toplam bakiyeye kadar olan hesaplarda her yeni uygulama yükleme için 11TL, 14TL gibi farklı tutarlarda toplam bakiyenize TL aktarılıyor.  65 TL üzerinde toplam bakiyelerde bu oran 1.5TL, 0.50TL gibi azalmaya başlıyor.

    Fakat Toplam Bakiye sizin kullanabileceğiniz bir tutar değil. Toplam bakiye, sizin referans ile üye yaptığınız arkadaşlarınız sipariş verdiği taktirde kazanabileceğiniz toplam parayı gösteriyor. Eğer bir arkadaşınız 100TL sipariş verirse, siz 4TL kazanıyorsunuz. Yani siparişin %4 oranında paza kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu para Kullanılabilir bakiyeye yansıyor. Toplam bakiye sizin Vova'dan kazanabileceğiniz en fazla tutarı gösteriyor.

    Vova Kullanılabilir bakiye nedir?

    Kullanılabilir bakiye, aslında sizi ilgilendiren ve gerçekte harcanabilir olan para bu.  Referansınız ile üye olan arkadaşlarınız Vova'dan sipariş verirse toplam sipariş tutarının %4'ü size TL olarak aktarılıyor ve bu aktarılan para kullanılabilir bakiye olarak gözüküyor. Kullanılabilir bakiyeyi ister çekebilir ister ürün satın alabilirsiniz.

    Vova'da nasıl para kazanılır?

    Vova'dan para kazannabilmeniz için öncelikle referansınız ile arkadaşlarınızın Vova yüklemesi gerekiyor. Daha sonra bu arkadaşlarınızın sipariş vermesi yani ürün satın alması gerekiyor. Sadece uygulama yükleyerek para kazanamıyorsunuz. Arkadaşlarınız sipariş verdiğinde toplam sipariş tuutarının %4'ü size kullanılabilir bakiye olarak dönüyor.

    Vova'dan nasıl para çekilir?

    Vova'dan para çekebilmeniz için kullanılabilir bakiyenin 5.69TL'den daha fazla olması gerekiyor.  Bu 5 küsür TL de zaten masraf olarak kesiliyor. İsterseniz bu parayı Vova'da harcayabiliyorsunuz.

    Sonuç olarak, pek çok kişi Vova uygulamasını para kazanmak için yüklüyor ama işin aslı göründüğü gibi değil. Detayları bilmezseniz boşu boşuna uğraşmış olursunuz.

     

     

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol