Vova gerçekten ücretsiz ürün veriyor mu?

0

Facebook'ta bazı gruplarda gördüm. Vova adlı uygulamadan ücretsiz ürün sipariş edebiliyormuşsun. Bana pek inandırıcı gelmedi. Gerçekten Vova uygulaması ücretsiz ürün gönderiyor mu?

ceyda ceyda (312)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Vova ücretsiz ürün gönderimi gerçek mi?

    Vova ücretsiz ürün gönderimi hikayesini ben de son zamanlarda çok sık görüyorum. Biraz inceleyeyim dedim. Facebook'ta bazı gruplarda Vova'dan ürün sipariş edip gerçekten kargosunu evine teslim alanlar var.

    Vova ücretsiz ürün gönderimi olayının mantığı şu: Telefonuna Vova mobil uygulamasını indiriyorsun. Uygulamada ücretsiz ürünler diye bir bölüm var. Buraya tıklayıp uygulamaya kayıt alıyorsun. Kayıt olunca sana 1 elmas hediye geliyor otomatikmen. Aslında Vova uygulamasında ücretsiz ürünler sana elmaslarla geliyor.

    Mesela senin 1 elmasın var. Uygulamadaki ücretsiz ürünler bölümünden 1 elmas karşılığında ürün bulup onu sipariş ediyorsun, bu kadar basit görünürde.

    Daha çok elmas gerektiren ürünler var, en son baktığımda iPhone XS 150 elmasa alınabiliyordu.

    Vova'da elmas nasıl kazanılıyor?

    Arkadaşlarını davet ederek. Vova uygulaması sana bir URL veriyor, bunu arkadaşlarına gönderip onları uygulamayı indirmeleri için davet ediyorsun. Gönderdiğin linke tıklayarak kayıt olan her kişide sana hediye elmas geliyor. Aslında yemeyeceksin içmeyeceksin 150 kişi bulacaksın, iPhone XS'i kapacaksın :)

    Vova'dan ücretsiz ürün siparişi yaparken kredi kartı girecek miyim?

    Evet kredi kartı istiyor. Beni düşündüren en önemli husus bu aslında. Ürün sipariş edeceğin zaman tek seferliğe mahsus doğrulama için kredi kartı bilgilerini giriyorsun, 11 kuruş kartından çekiliyor. Sonra o kartına iade ediliyor.

    Ama benim tavsiyem Vova'dan ücretsiz ürün sipariş edeceksen kendi kartını verme, sanal kart oluşturup onu vermen daha mantıklı olur. 

    Dediğim gibi ücretsiz ürün alabilme olayı gerçek mi bunu bilmiyorum. Sanal kart oluşturup onunla deneyebilirsin, bu çok daha mantıklı olur.

    Vova uygulamasını aşağıdaki bağlantılardan telefonuna indirebilirsin:

    Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vova.android

    Apple Store: https://itunes.apple.com/tr/app/vova-alışverişin/id1358582620

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Saçma uygulama, elmaslarla uğraşcağına paranla iphone xs al. İphone için 150 elmas toplayana kadar paranla iphone xs alırsın.

      ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol