VPN'siz Vikipedi'ye nasıl girilir?

1

VPN'siz Vikipedi'ye girilir mi?

VPN'siz Vikipedi'ye nasıl girilir?

Wikipedia'ya VPN'siz nasıl girilir?

VPN açmadan Wikipedia'ya nasıl girilir?

omercik omercik (9418)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bazen VPN yazılımlarının telefona veya bilgisayara atadığı IP adresi o an kara listeye alınmış olabiliyor, bu yüzden Vikipedi'ye girmekte zorluk çekebiliyoruz. Ya da VPN interneti çok yavaşlattığı için Vikipedi dışındaki siteler geç açılabiliyor. Bu gibi durumlarla karşılaşanlar için VPN'siz Vikipedi yöntemi var. Aşağıdaki adımları uygulayarak VPN'siz Vikipedi'ye girebilirsiniz. Yani herhangi bir şekilde VPN açmadan https://tr.wikipedia.org adresine bağlanabilirsiniz.

    VPN'siz Vikipedi'ye nasıl girilir?

    Vikipedi'ye VPN'siz girmek için Puffin Browser yazılımını kullanmalısınız. Puffin Browser, herhangi bir şekilde VPN açmadan yasaklı sitelere girebiliyor. Bulut sunucu mantığında çalışan Puffin Browser'ı kullanarak VPN'siz Vikipedi'ye girebilirsiniz.

    1. Puffin Browser sadece Android, iOS ve Windows platformunu destekliyor. Linux ve Mac için maalesef yok.
    2. Öncelikle Puffin Browser nedir, ne işe yarar? Puffin Browser nasıl kullanılır? konusundaki indirme bağlantısını kullanarak Puffin Browser'i yükleyin.
    3. Yüklendikten sonra yapmanız gereken herhangi bir ayar yok. Direkt olarak adres satırına https://tr.wikipedia.org yazarak VPN'siz Vikipedi'ye giriş yapabilirsiniz.

    Bence bu işlem VPN açıp girmekten daha iyi. İnternetinizde herhangi bir yavaşlama olmuyor. Eğer Vikipedi'ye sık sık giren biriyseniz mutlaka Puffin Browser'ı indirmenizi tavsiye ederim.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol