.vvv virüsü bilgisayarıma bulaştı. Dosyalarımı nasıl açabilirim?

0

Wd My Cloud depolamam var ve bilgisayarım her ikisinde de resimlerim kilitlenmiş çocuklarımın fotoğrafları vardı. Toplamda 8GB yer kaplıyor. Dosyalarımı açamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum. Dosyalarım .vvv uzantılı oldu. Yardımcı olur musunuz?

arcak arcak (1)
8 yıl önce sordu

  • Geçmiş olsun, kötü olmuş. Gerçekten üzüldüm. Dilerim problem düzelir ve yeniden evlatlarının resimlerine kavuşursun. Sana bunun için maalesef yardımcı olamıyorum fakat bundan sonra benzer problemlerde böylesi bir olumsuzluğu kolaylıkla atlatabilmek için önemli verilerini bir harici depolama aygıtında (USB disk veya bellek) yedeklemelisin. Bunu sana şiddetle tavsiye ediyorum. Ne olur ne olmaz, öyle değilmi?! Tekrar geçmiş olsun. temmuz 8 yıl önce
  • Bu arada, bulut depolama/yedekleme güvence bakımından tam yeterli olmuyor. Senin yaşadığın tecrübedede zaten bu sabit. Çünkü bulut ile PC sabit disk arasında -otomatik eşitleme ayarlıysa- senkronizasyon gerçekleştiğinde virüs bulaşmış verilerde aktarılıyor. Bu şekilde bulut depolamada sabit diskte yaşanan problemi yaşayabiliyor. temmuz 8 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Daha önce uzantısı vvv olan dosyalar için çözüm .vvv uzantılı dosyaların şifresi nasıl çözülür? linkinde paylaşıldı. Şanslısınız çözümü olan bir fidye virüsüne denk gelmişsiniz.

murat murat (12492)
8 yıl önce cevaplandı

    0

    Okudum o yazınızı fakat biraz bilgi sahibi olmamız lazım sanırım programlamadan. biz bilgisayarı açıp internette gezinip kapatıyoruz yapabilirmiyim bilemiyorum. Deneyip takıldığımda size tekrar yazarım . İzmirde bu işi yapabilecek firma varmıdır kolay gelsin. 

    arcak arcak (1)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Yapamazsanız Facebook sayfamızdan mesaj atın. murat 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol