We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computer using your EA Account, you'll need to connect to the internet

0

FIFA 22 yeni yükledim. Oyunu açmak istediğimde We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computer using your EA Account, you'll need to connect to the internet hatası veriyor. İşin garip tarafı internete zaten bağlıyım ama yine de bu hatayı alıyorum. Oyun orijinal crackli filan değil. Sorun ne olabilir?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computer using your EA Account, you'll need to connect to the internet hatası internet bağlantısında sorun olduğunda alınır. Fakat senin internetinde sorun yokmuş.  Peki Fifa 22 dosyalarının internete erişmesini sağlayacak bir yazılım var mı?

    Bilgisayarda yüklü olan

    • Firewall (güvenlik duvarı)
    • Internet Security yazılımları
    • Antivirüs

    gibi yazılımlar oyunların ve programların internete erişimini engelleyebilir. Eğer bunlardan biri bilgisayarında çalışıyorsa geçici olarak kapatmayı dene ve sonra tekrar oyunu açmayı dene.

    Bir diğer sorun Fifa 22 sunucularında genel sorun olması. Bazen Fifa 22 sunucuları çöküyor. Bu bölgesel ya da genel olabiliyor. EA forumlarına bakarsanız pek çok kullanıcı zaman zaman We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computer using your EA Account, you'll need to connect to the internet hatası alabiliyor.

    Eğer bilgisayarda internet varsa, FIFA 22'nin internete erişimini engelleyecek bir yazılım yoksa sorun FIFA 22 sunucularındadır. Daha sonra tekrar denemende fayda var.

    Sorun genel mi bölgesel mi anlamak için VPN kullanabilirsin. VPN ile oyun açılıyor VPN'i kapatınca sorun devam ediyorsa sorun bölgeseldir. VPN'e rağmen giremiyorsan genel bir sorun var demektir.

    murat murat (12492)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol