Whatsap mesaj yedekleme sorunu, Whatsapp mesaj yedeklemesini kapatabilir miyim?

0

Arkadaşlar merhaba,

Ben samnsung neo cep telefonu kullanıyorum. Gün içerinsinde whatsap msjlarımı siliyorum. Ayrıca dosyalarıma girip whatsap dosyasınıda siliyorum.. Sanırım yedekleme sistemi varmış. Ben tamamen telefonumdan silinsin istiyorum. Böyle bişey mümkünmü ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

edalowe edalowe (3)
8 yıl önce sordu

  • dosyalarıma girdiğimde yerel depolamadan cihaz belleğine giriyorum.whatsap dosyasıçıkıyor onu siliyorum doğru bir işlemmi bilmiyorum.. hatta whatsap ile bana gelen resimlerde siliniyor ... edalowe 8 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Whatsapp hergün saat 4 veya saat 3 (Saat ülke saat dilimine göre değişmektedir) sohbetlerini otomatik olarak yedekler.Buyedekleme son 7 gün zamanını kapsamaktadır.Bu yedeklemeyi iptal etmenin bir yolu yoktur.Yedekleme her gün otomatik olarak gerçekleşir.Yedekleme klasörü telefon dosya dizinindeki Whatsapp klasörü içine kaydedilir.

Siz yukarıda manuel olarak silme işlemini yaptığınızı söylemişsiniz.Bu şekilde silme işlemi yapmanızda bir sakınca yok.Telefonunuzun dosya dizinindeki Whatsapp klasörünü sildiğinizde tüm whatsapp geçmişinizi geri döndürülemeyecek şekilde silmiş olursunuz.Çünkü Whatsapp yedeklemeyi sadece sizin telefonunuza yapar kendi sunucularında yedekleme gibi bir servisi yoktur.

Özet olarak yedeklemeyi kapatma gibi bir özellik bulunmuyor.Eğer mesajlarınızın görünmesini istemiyorsanız, hergün yukarıdaki dediğiniz işlemi yapacaksınız anlamına geliyor.

ismailsarp ismailsarp (6010)
8 yıl önce cevaplandı

  • ismailsarp çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi için... edalowe 8 yıl önce

0

İsmailsarp vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkür ederim...

 

edalowe edalowe (3)
8 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol