Whatsapp'a Nasıl Girebilirim?

0

Merhaba,

General Mobile II+ Telefonu kullanıcısıydım ve telefonumu arızadan dolayı servise gönderdim.Aceleden Sim Kartını içinde unuttum.Ve benim şu an bir şekilde Whatsappa girip mesaj atmam gerek bir arkadaşıma.Bu nasıl mümkün olabilir ?

Teşekkür ederim.

ahmetsamil ahmetsamil (268)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Evdekilerin telefonlarından birini kısa bir süreliğine (birkaç dakika için) ele geçir Ahmet. Sonra PC'de https://web.whatsapp.com/ sitesini aç ve oradaki karekod'u telefondaki WhatsApp uygulaması içinden tarat, hepsi bu.. Orada PC'de WhatsApp açık ve çalışır halde her an sana hizmede amade olacak :)

    Evde daha çok hangi telefon bulunuyorsa onu tercih etmelisin. Bu herhalde annen olur veya abin, ablan varsa onlar olabilir. Babanın telefonu olursa baban telefonuyla evden çıktığında PC'deki WhatsApp'de maalesef kopacaktır.

    Telefonun servisten geldiğinde ve normala dönüldüğünde PC ile irtibat sağladığın telefondaki WhatsApp uygulamasından sana ait ve seninle ilgili mesajları silmeyi unutmamalısın. :)

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Tamam.Peki ben annemin telefonuna kendi numaramı yazdığımda,benim telefonumda kayıtlı olan numaralar onda gözükecek mi? Birde Karekod'u okuttuktan sonra whatsappı silsem bilgisayardaki whatsapp da gider mi ? Teşekkür ederim. ahmetsamil 8 yıl önce
    • Cevap 1- Kendi telefon numaranla değil ancak annene ait numaranla ve hernekadar bilgisayardan kullansanda annenin WhatsApp'si ile (Annenin hesabı üzerinden) mesajlaşabilirsin. Böyle bir sakınca maalesef var. Cevap 2- Telefondaki WhatsApp'yi bırakalım silmeyi (kaldırmayı), telefonu bilgisayarın bağlı bulunduğu ağdan wifi kapsamı dışına çıkarsan dahi bilgisayarda WhatsApp web sayfasındaki bağlantı kopar, yeniden bağlantı oluşturmak için telefonu yeniden wifi ağ kapsamına taşımak ve yeni baştan sayfadaki karekodu okutmak gerekir. Yani eğer gizli ve sakıncalı görüşmeler yapacaksan rizikoludur, demedi deme :) temmuz 8 yıl önce
    • Hesap bölümüne kendi numaramı yazarsam eğer kendi numaram üzerinden konuşamaz mıyım yani ? ahmetsamil 8 yıl önce
    • Olabilir Ahmet, ama tam bilemiyorum denemek lazım. temmuz 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol