WhatsApp Bu içerik artık mevcut değil hatası

0

İphone 4 kullanicisiyim whatsappta karsi tarafa ( ki kendisi ablamdi) gonderdigim resimler o an telefona indirilmemis(üzerine tiklayip görüntülememiş yani) ,şimdi açmayk istiyorum ama üstünden belli bi süre gectigi icindir ki heralde üzerine tiklayinca "bu icerik artik mevcut değil"  yazisi cikiyor.Şimdi tüm resimler gitti mi? :( androidlerde whatsap images klasörune girince bulunabiliyomuş hersey,iostata bole bi klasör yokmu? Yapabilecegim bisey yokmu?
 

fyz95 fyz95 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Silinen sohbetlerimi/Resimlerimi nasıl kurtarırım?

    Sohbetlerinizin sizin için çok önemli olduğunu biliyor ve sohbetlerinizi kaybetmemeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat, WhatsApp konuşma geçmişinizi sistemimizde saklamadığımızdan dolayı herhangi bir nedenden dolayı silinen veya kaybolan mesajlarınızı kurtarmanıza maalesef yardımcı olamıyoruz.

     

    Iphone

     

    WhatsApp konuşma geçmişinizi saklamadığımızdan, ne yazık ki silinmiş sohbetlerinizi geri getiremiyoruz. WhatsApp'ın 2.10.1 ve üstü sürümlerinde, sohbet geçmişinizi yedekleyip geri yüklemek için iCloud yedekleme özelliğimizi kullanabilirsiniz.

    iCloud yedeği

    iCloud yedekleme özelliği ile WhatsApp sohbet ve medyalarınızı iCloud hesabınızda yedekleyebilirsiniz. Yedeklemelerde yer sağlayabilmek amacıyla videoların dahil edilmediğini lütfen unutmayın. İnternet bağlantınıza ve yedekleme boyutunuza göre iCloud yedekleme işlemi biraz zaman alabilir.

    WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği'ne giderek ve Şimdi Yedekle'yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini her zaman manuel olarak oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Otomatik Yedek'e gidip yedekleme sıklığını seçerek yedeklemelerin otomatik olarak oluşturulmasını ayarlayabilirsiniz.

    Koşullar:

    • iOS 5.1 veya üstüne sahip olmalısınız.
    • iCloud'a giriş yapmalısınız (iPhone Ayarlar > iCloud
    • Belgeler ve Veriler AÇIK olarak ayarlanmalıdır 
    • iPhone Ayarlar > iCloud > Belgeler ve Veriler
    • Sohbet geçmişi ve WhatsApp fotoğraf, sesli not ve sesli mesajlarınız için iCloud'unuzda yeterli boş alan bulunmalıdır.
    • iPhone'nunuzda yedekleme oluşturabilmek için yeterli alan bulunmalıdır.

    Hücresel veri üzerinden iCloud kullanımı

    Mobil internet kullanımınız hakkında endişeleniyorsanız, iCloud'unuzu sadece Wi-Fi'ya bağlıyken kullanacak şekilde sınırlamanızı tavsiye ederiz. iCloud'un mobil internet üzerinden kullanımını kapatmak için

    iPhone Ayarlar > iCloud > Belgeler ve Veriler'e gidip Hücresel Veriyi Kullan'ı kapalı olarak ayarlayın.

    iCloud'dan sohbet geçmişini kurtarma

    iCloud yedeğinden sohbet geçmişinizi kurtarmak için, öncelikle WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği'ne giderek sohbet geçmişinizin iCloud'da bir yedeğinin olduğundan emin olun. Eğer en son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görürseniz, uygulamayı silip App Store'dan yeniden yüklemeniz yeterlidir. Telefonunuzu doğruladıktan sonra, ekrandaki talimatlar sohbet geçmişinizi yeniden yüklemeniz için sizi yönlendirecektir. Aynı iCloud yedeği şartları iCloud'un yeniden yükleme yapması için gereklidir. Ayrıca, yedekleme yaptığınızdaki ve geri yüklemeye çalıştığınız telefon numarası aynı olmalıdır. Örnek olarak, başka bir WhatsApp hesabındaki sohbet geçmişini aktaramazsınız. Eğer bir iCloud hesabını paylaşıyorsanız bu, yedeklemelerinizi ayrı olarak saklamanızı sağlar.

    iPhone Yedeği

    iPhone'nunuzu güncel olarak iTunes veya iCloud kullanarak yedeklediyseniz, önceki bir iPhone yedeklemesinden WhatsApp sohbetlerinizi iPhone'nunuza geri yükleyebilirsiniz. iPhone'nunuzu yedekleyip geri yükleme yapma hakkında daha fazla bilgi için bu Apple Destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    Konuşmayı E-postala

    Sohbet geçmişinizin kaybolmasını önlemek için, konuşmayı e-posta ile kendinize gönderebilirsiniz:

    1. WhatsApp'ı açıp e-postalamak istediğiniz WhatsApp konuşmasını seçin.
    2. Kişinin ismine veya grup konusuna dokunun.
    3. Sayfayı aşağı kaydırın ve Konuşmayı Epostala'yı seçin.
    4. Konuşmayı Medya Ekle veya Medya Olmadan e-posta ile göndermeyi seçin.
    5. E-posta adresinizi girip Gönder'e dokunun.
    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol