WhatsApp dosya biçimi desteklenmiyor hatası - 13 Ağustos 2018

0

WhatsApp'ta yaklaşık 1 saatir dosya göndermeye çalışırken "dosya biçimi desteklenmiyor" hatası almaya başladım. Nasıl çözerim? Önceden dosya biçimi desteklenmiyor gibi bir hata hiç yoktu ama şimdi bir türlü dosya gönderemiyorum.

WhatsApp dosya biçimi desteklenmiyor hatasının sebebi ve çözümü nedir bilen var mı?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WhatsApp dosya biçimi desteklenmiyor hatasının sebebi nedir?

    WhatsApp her türlü dosya formatını destekler ve belgeler bölümünden her türlü belge gönderilebilir. Yani normalde dosya biçimi desteklenmiyor hatasını vermemesi gerek. Fakat nedeninin anlayamadığım bir şekilde son birkaç saattir dosya gönderilemiyor. Daha önce gönderdiğim formattaki dosyayı şimdi gönderemiyorum. İnternette biraz araştırdım, yabancı bir kaynakta sorunun dünya genelinde yaşandığından bahsedilmiş. Anlaşılan WhatsApp sunucu taraflı bir sorun yaşıyor. Dosya biçimi desteklenmiyor hatasının sebebi WhatsApp'ın dünya genelinde bir sorun yaşamasıdır.

    WhatsApp dosya biçimi desteklenmiyor hatasının çözümü nedir?

    Dosya biçimi desteklenmiyor hatası WhatsApp'ın kendisinden kaynaklandığı için kullanıcı olarak bizim yapabileceğimiz bir çözümü maalesef yok. Düzelmesini beklemek zorundayız. WhatsApp dosya biçimi desteklenmiyor hatasını kısa sürede düzeltecektir. Düzelene kadar dosya biçimi desteklenmiyor hatası almaya devam edebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol