WhatsApp engelleme hakkında bilgi

0

Merhaba wapsapta beni engelliyen birisi vardı engellediği günden beri ona ait güncellemeyi resmi  göremiyordum geçenlerde baktım profil resmi ve durumunu görebiliyorum artık.acaba engelimi kaldırmış olabilir.düşündümki acaba telefonumu değiştirdi engel otomatik kalktı ama araştırdım telefon değişse bike wapsaptaki engellemeler numaralar üzerindenmiş telefondan değilmiş telefon değiştirse bile engel kalkmazmış.peki ya numarasını değiştirip başka bir hat aldıysa o zaman ne olur engel kalkarmı.lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

katagori katagori (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Muhtemelen engel kalktı. Bunu tam ve kesin olarak anlamak için bir WhatsApp deneme mesajı gönderebilirsin (Mavi tırnaklar "bakıldı" işaretinin olup olmadığı, sonucu gösterir).

    Bu arada numara değiştirmeyle engel kalkmaz. Zira her numaranın kendi WhatsApp bağlantısı ve hattı olur; numara değişmesi hallerinde eski numaraya ait WhatsApp bağlantısına zaten hiçbir şekilde ve kimse ulaşamaz. Eğer kastedilen hizmet alınan operatör değişikliği ise bundan WhatsApp etkilenmez.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Evet, söylediğiniz gibi profil resmi ve durum göründü ise size uygulanan engel kalkmış durumda gözüküyor.Muhtemelen kişi size uyguladığı WhatsApp engelini kaldırdı.

      WhatsApp üzerinde her numara bir hesabı temsil eder.Nasıl facebook hesapları birbirinden kullanıcı adı cinsine göre ayrılıyosa WhatsApp da numara cinsine göre ayrılmıştır.Bu sayede siz istediğiniz telefonda aynı numarayı kullandığınızda da hesap ayarlarınızı geri yüklemiş olursunuz.

      Eğer sizi engelleyen kişi, eski kullandığı telefon numarasını WhatsApp hesabı üzerinden Numaramı Değiştir yöntemi ile yeni numarasına geçmemiş, yeni numara aldığında direkt olarak WhatsApp hesabı kullanmaya başladıysa hesabı sıfırlanmış kabul edilir ve engellemeler de otomatik olarak kalkmış olur.

      Kısacası sizin sorunuzda mümkün olabilecek olasılıklar;

      • WhatsApp kullanıcısı size uyguladığı engeli kaldırmış.
      • WhatsApp kullanıcısı yeni numarasına WhatsApp üzerindeki Numaramı Değiştir özelliğini kullanmadan geçmiş.Bu sayede kullanıcı yeni bir WhatsApp hesabına sahip olmuş gibi sayılır.

       

       

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol